Znaczy że niby kto, kiedy i w jaki sposób o to prosił? I od kiedy to można zmieniać datę rozstrzygnięcia konkursu ot tak sobie? A przede wszystkim co ważniejsze czemu ta informacja nie została opublikowana na portalu (do tej pory nie znalazłem wzmianki o tym nigdzie indziej jak post powyżej) na stronie głównej tak jak ogłoszenie konkursu?
Nie żebym miał ot tak narzekać ale wczoraj zmęczony po pracy do późna czekałem na wyniki i jeszcze dziś rano przed pracą w pośpiechu sprawdzałem czy nie zostały one ogłoszone tuż przed północą, i zapewne nie ja jeden.
Wzmianki nie znajdziesz, ponieważ wszystkie ślady że jakikolwiek konkurs był na łamach DP zostały usunięte, wliczając w to komentarze pod pytaniami. Dlaczego tak, a nie inaczej to wie tylko redakcja.
Informacje o dacie i sposobie rozstrzygnięcia były już kilka razy podawane przez redakcję. Tak czy inaczej redakcja złamała regulamin, bo miało być do 8 XII :P
Spokojnie, czym tutaj się ekscytować? Szansa na wygraną jest marna, ja będę wniebowzięty jeśli w ogóle będę w ‘maszynie losującej’, choć czy będę to się pewnie nie dowiem. Najbardziej czekam nie na wynik tylko na moment gdy redakcja poda poprawne odpowiedzi.
Nie liczybym na podanie odpowiedzi i jakiekolwiek podsumowanie konkursu. Gdyby mieli to zrobić, to już dawno napisaliby artykuł podsumowujący konkurs. Na “antenie” na pewno nie będzie na to czasu.
Urna została przygotowana, a ciągnięcie trzech szczęśliwych losów odbędzie się dzisiaj, podczas naszego programu na żywo. Wtedy też powiem więcej o pytaniach i odpowiedziach.
Pamiętajcie: pesymiści żyją może i tyle samo co optymiści, ale czy ich życie jest szczęśliwe? :mrgreen:
Witam, czy jest szansa gdzieś przeczytać o wynikach konkursu? Ja wiem, że można było oglądać na żywo, ale nie zawsze mam czas to zrobić mimo chęci. Nie zależy mi na wygrnej, ale chciałbym wiedzieć o ile jest możliwość które moje odpowiedzi były poprawne, a które nie.
Dobre i to. Tym bardziej, że znalazłem się w finale. Chciałem pochwalić formułę konkursu. Gdzie nie liczy się “szybkość”. Dzięki czemu nie trzeba zaniedbywać obowiązków domowych, lecz spokojnie udzielić odpowiedzi w wolnym czasie. Mam nadzieję, że więcej podobnych formuł “nie wyścigowych” będzie.