Witam.
Jak pewnie wszyscy wiedzą vortal obchodzi BARDZO HUCZNE 7 URODZINY i jak co roku postanowiłem wziąć udział w konkursie tylko, że nie pamiętam jakiego mam maila… Da się jakoś to spr. lub czy mogę prosić moderatora (którego) o zmianę maila?
Witam.
Jak pewnie wszyscy wiedzą vortal obchodzi BARDZO HUCZNE 7 URODZINY i jak co roku postanowiłem wziąć udział w konkursie tylko, że nie pamiętam jakiego mam maila… Da się jakoś to spr. lub czy mogę prosić moderatora (którego) o zmianę maila?
Aby sprawdzić:
Na forum: Twoje konto -> Profil -> Szczegóły rejestracji
Aby zmienić:
W serwisie (na stronie głównej): Nick w prawym górnym narożniku -> Zmień E-mail
Po co e-mail? Jak wypełniałem formularz to nigdzie nie było pytania o e-mail.
Pozdrawiam!
Ale na e-mail przyjdzie zawiadomienie o ewentualnej wygranej i brak odpowiedzi z tego adresu oznacza utratę upominku.
Mi się wydaje, że wiadomość przyjdzie właśnie na adres, który podawało się przy rejestracji, przynajmniej ja tak miałem chociażby w przypadku zlotu, no a poza tym, nie było nigdzie pytania o e-mail, więc jeśli kolega nie używa już tego, na który się zarejestrował to pozostało mu tylko zmienić
Pozdrawiam!
11. Zwycięzcy zostaną wyłonieni 22 grudnia 2009 r., o wygranej zostaną powiadomieni poprzez pocztę e-mail. W przypadku braku odpowiedzi na wiadomość e-mail wysłaną przez Organizatora do wylosowanego w ciągu 14 dni, nagroda nie będzie przyznana lecz ponownie rozlosowana pomiędzy innych uczestników w trybie określonym w art. 10. Wysyłka nagród, z uwagi na okres świąteczny, rozpocznie się 4 stycznia 2010 roku. Nagrody zostaną przesłane zwycięzcom przez Organizatora lub Fundatorów, na koszt Organizatora lub Fundatorów.
No tak, chodziło mi o ten od rejestracji.