Czy jest jakiś kontakt z Administratorami lub Redaktorami portalu dobreprogramy.pl i forum.dobreprogramy.pl?
Nie można się skontaktować z zarządcami domeny poprzez maile.
Maile wysyłane z poczta.wp.pl i poczta.o2.pl nie dochodzą i wraca odpowiedź o błędzie po stronie adresata.
Maile wysłane z innego portalu (gmail.com) wychodzą i dochodzą, ale nie mam żadnej odpowiedzi ze strony Redakcji i Administracji.
Tyle zachodu by zmienić swoje konto mailowe przypisane do dobreprogramy.pl, ponieważ w „WP Konto - zaloguj się” nie ma takiej możliwości.
Proszę o jakiś kontakt.
@adamserce Możesz napisać PW do @Docent tylko musisz go ręcznie dodać jako adresata wiadomości bo ma ukryty profil. Jak się zaloguje na forum DP to jest szansa że odpisze. Ewentualnie napisz PW do @o.zio (może coś pomoże w tej kwestii).
Pozdrawiam!
Ja cię kiciam, jak dawno tych nicków nie widziałem. Do tego:
@kristow_pl, czy jakoś
@Xyrcon
@Docent
@Snow_Rainy
To wp.pl wiele zmieniło.
Dzięki Wam za jakieś info, będę próbował.
Poza Docentem podałeś, że tak powiem, mocno historyczne (ponad 5 lat) imiona - kontakt jest jeden i jest to mail redakcyjny.
@wielkipiec Lepiej napisać PW do admina lub redakcji a nie bawić się w maila. Ja kiedyś na niego pisałem i odbiłem się od ściany więc żenada. Po wysłaniu PW była dużo szybsza reakcja.
Pozdrawiam!
Wszyscy doradzają, ale nie napiszą konkretu, jak to zrobić. Podajcie namiary, bo już próbowałem wszystkiego. Nie ma tam nikogo, kto odpowiada za to forum i portal dobreprogramy.pl?
Może to jest forum i portal widmo, które działa samo w sobie.