wyłącz swoje obecne połączenie z netem, połącz się z netem przy pomocy tej sieci, dowiedz się jakie masz ip i sprawdź przy pomocy WHOIS do kogo należy to ip, może to jakiś dsl i dowiesz się jaki jest dokładnie adres
zobacz jaka jest nazwa sieci, może to ci pomoże odkryć kim jest admin
zobacz nazwy komputerów w sieci, może ktoś znajomy będzie w tej sieci lub sam admin i nazwy komputerów coś ci podpowiedzą
ogólnie wydaje mi się to zbyt czasochłonne ale jak masz chęci i czas to jeszcze parę sposobów, na częściowe odkrycie kim jest admin, się znajdzie
siec niema połączenia z netem… (i raczej nie bedzie miała - operatorem tutaj jest kablówka i ciezko ich zrobic w … by z neta korzystało wiecej osob niz wykupiło łącze (choc jest mozliwość z której podejrzewam własciciel tego routera skorzysta - poda im adres MAC własnie routera :D)
mieszkam tutaj w bloku gdzie 1/2 mieszkanców to stare babcie i druga połowa to studenci wynajmujący mieszkania, wiec wybacz, ale poza moim pietrem nie znam tu nikogo, tym bardziej ze wiadomo studenci lubimy zmieniać mieszkania
nazwa sieci standardowo narzucona przez router -> linksys, wiec nic mi to nie daje, nazwy komputerów podłączonych do routera (sprawdziłem w panelu administracyjnym) tez nic nie mowia, bo to standardowe narzucone przez winsowsa ;/ ;/ ;/ ;/