Konto Minecraft Premium brak dostępu

Witam, ostatnio kupiłem na allegro 2 konta premium minecraft od pewnego użytkownika. Wszystko fajnie, ale gdy chciałem zmienić hasło oraz maila muszę uwierzytelnić logowanie na stronie Mojangu odpowiadając na pytanie (takie pierdoły jak imię ulubionego artysty itp.). Wysłałem maila do sprzedającego lecz napisał, że nie ma takiej możliwości. Co mogę z tym zrobić? (Ewentualnie biorę pod uwagę włam na swoje konto (wiem, brzmi śmiesznie).)

Zapewne kupiłeś tzw. Wypożyczone konta - na pewno w aukcji jest informacja o tym :slight_smile: Następnym razem czytaj ponownie zanim coś kupisz :wink: !!

Hmm problem, że to nie ja kupowałem - poprosiłem inną osobę, która posiadała konto na PayU - powiedzmy szczerze - nie mam 18 lat. Ale po wczytaniu się w aukcję ( mogę dać link ale wtedy ujawnię użytkownika sprzedającego ) nie ma nic powiedzianego o koncie wypożyczonym. Cytując : "Witam!

Mam do sprzedania w 100% oryginalne na gwarancji konta minecraft PREMIUM. Nie są to zwykłe konta classic lecz takie na których można mieć skina, grać na serwerach premium. Na konto w “MOJANG” dali 2-letnią gwarancję na konta. Kupując u mnie masz 100% pewności, tanio, prawdziwe konta premium za jedyne 2,50zł ! Nie daj się nabrać na innych aukcjach z darmowym kontem classic które można założyć na minecraft.net.

po co przepłacać ! najtaniej na allegro ;)" Jakieś porady??? Chciałbym zmienić maila i hasło.

Wyślij mi linka na PW, bo np w tej aukcji - http://allegro.pl/minecraft-oryginalne- … 48087.html - pisze jak byk o tym że NIE można zmieniać :slight_smile:

PS: A jak nie pisze na aukcji to powinieneś dogadać się ze sprzedającym lub rozpocząć sprawę z allegro o nie zamieszczenie informacji o kontach bez możliwości zmiany haseł i starać się o zwrot pieniążków :slight_smile:

To ta aukcja?

http://allegro.pl/minecraft-premium-gif … 08498.html

Nie dziwię się że sprzedający nie zezwala na zmianę hasła, ponieważ drobnym drukiem w dolnej części opisu dał jasno do zrozumienia że konta są współdzielone.

Czyta się komentarze, poza tym na aukcji masz 138 sprzedanych a gość ma tylko 73 komentarze więc kto nie myśli ten traci :stuck_out_tongue:

Naciągacze, należy zgłosić sprawę allegro i zaznaczyć że produkt który sprzedają na aukcji jest niezgodny z licencją sprzedażową minecrafta. Powinieneś kupić klucz a nie konto.