Witam tak jak w temacie mam konto na boo.pl a domene posiadam w home.pl… Grzebie się z tym od wczoraj i juz się pogubiłem 8)
Szczerze to nigdy tego nie konfigurowałem…
Mam teraz lamerskie pytania (także prosze lamów o nie pisanie w tym temacie:) ). Otóż może ktoś mi pomoć w konfiguracji??
Nie wiem np czy w domenie na home.pl mam wpisać DNS z boo.pl czy zostawić DNS z home.pl??
Wiem że domeny na home.pl robi się w ‘subdomeny’ ale czy trzeba też coś dodawać w ‘Edycja Wpisów’ ?? Jeśli tak to co i jak??
Teraz pytanie o boo.pl czy mam jakoś tam szczególnie konfigurować te domeny?? Otóż główną domenę dałem do domen i już świeci się na zielono. Tzn. że admini aakceptowali ją…
Wczoraj działała domena główna oraz subdomena prowadząca do forum…
Dzisiaj już tylko Domena główna działa … :?
Może troche pokręciłem, ale bedę starał się szybko odpisywać i mowić dokładnie, dzieki
patrzyłem na pomoc w boo.pl i w home.pl w w domeny bawie sie pierwszy raz wiec nie jest to narazie proste dla mnie… nie prosze o cytowanie tylko wolę włąsnymi słowami…
Co do lamów to prawda bo jest tu pełno osób co się patrzą w jaki temat coś wpisac 8) :roll:
owszem teraz zachowuje sie tak bo w temacie domen narazie nim jestem, ale to byl tylko taki maly dopis do tematu, zeby nie bylo zbednych gadek, typu napisz do admina albo takie tamm…
Złączono Posty: 20.01.2007 (Sob) 18:54
Tzn na home.pl daje tak??
a czy pole Przekierowanie WWW (IP/host/URL/katalog): też ma być wypełnione?
Czy żeby mieć subdomene z mojej domeny na home.pl mam stworzyć ją tak?