Kontroler ethernet

WItam Mam problem nie mogę podłączyć kabla z internetem pod komputer poniewaz nie wykrywa mi karty sieciowej , sciagajac everest mam zainstalowana tylko bezprzewodowa , nie wiem co robic dalej

Samsung E7A - S01

Intel Core i3 , Jak cos jeszcze trzeba podac to napiszcie . Z góry dziękuje

Odwiedzić stronę producenta komputera/płyty głównej i znaleźć sterowniki

http://www.samsung.com/pl/support/model … nload=true

Jak to ten model NP300E7A-S01PL - Sterowniki > Lan - pod odpowiedni system.

Jestem troche ciemny w tych sprawach , możesz powiedziec które zainstalowac dokładnie ? mam błedy takie jak Controler Ethernet i wideo 3Go . cos takieg

Powinieneś mieć zainstalowany program “Samsung Update Plus” > uruchom go i sprawdź aktualizacje.

klik

klik

Niestety pisze , że nie znaleziono zadnych aktualizacji a błedy dalej są takie jak Kontroler ~

Nie dostałes płyty ze streownikami przy zakupie lapka ? Na dysku nie masz jakiegos folderu o nazwie Drivers/Sterowniki ? a w nim foldery np “Lan” ,“VGA” itp ?

Wszystkie potrzebne sterowniki powinieneś pobrać ze strony którą podałem .Ale…pobieranie coś im nie działa ,u mnie nic się nie dzieje po kliknięciu w ikone pobierania…

Możesz jasniej napisać o co z tym chodzi ?

wallox , Regulamin forum. Edytuj swojego posta i popraw tytuł tak aby mówił konkretnie o problemie. Popraw także pisownie. Na forum używamy polskich znaków ąęćżź itp. Nie używaj do tego wielkich liter bo one traktowane są jak krzyk. Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem posta do Śmietnika