Kopiowanie na dysk forum vBulletin


(Pawelreal) #1

Witam

Istnieje mozliwosc skopiowania na twardy calego forum w skrypcie vBulletin. Jakim program polecilibyscie, probowalem teleportem ale widze ze troche lipny jest i nie da rady

peace


(Skr3czu) #2

Ale masz dostęp do FTP i phpmyadmin, czy chcesz zgrać to w formie HTML ?


(Pawelreal) #3

nie, nie mam dostepu, chcialbym to wszytko zgrac w trybie offline, aby potem wszytko na dysku przejrzec forma html odpowiadala by jak najbardziej. To jak pomoze ktos

z gory dziekuje :slight_smile:

W dniu 04.07.2008 , o godzinie 15:33 został dopisany post przez pawelreal

A znacie jakis dobry program do kopiowania stron www?

pozdro all


(Cosik Ktosik) #4

HTTrack Website Copier, oto chodzi?


(Kolmar) #5

Darmowy HTTrack może i jest dobry, ale proponuję Offline Explorer.