Witam. Otóż poszukuję programu za pomocą którego wykonam obraz zabezpieczonej płyty DVD z grą. Próbowałem Alcoholem, ale gdy rzucam do napędu płytkę, znika menu wyboru zabezpieczeń, które chcę obejść. Znacie jakiś program, którym wykonam ten obraz?
BlindWrite to aplikacja umożliwiająca tworzenie wiernej kopii krążka CD/DVD. Wykonanie duplikatu możliwe jest nawet w przypadku płyt zabezpieczonych przed kopiowaniem.
Interfejs programu jest wielojęzyczny (w tym polski). Obsługuje wiele formatów płyt DVD (DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD-RAM, DVD+R Double Layer, DVD-R Dual Layer). Warto dodać, że kopię płyty można wykonać nie tylko z nośnika ale i wirtualnego napędu (stworzonego np. w programie Daemon Tools).
z tego co wiem CloneDVD kopiuje tylko filmy
niestety, blindwrite’owi nie udało się obejść zabezpieczeń. macie coś jeszcze?
Zainstaluj CloneDVD i AnyDVD powinno pójść bez problemu
chcę wykonać obraz zabezpieczonej płyty dvd z grą a nie z filmem
To spróbuj tym DVD-Cloner IV 4.40 Build 921
z tego co widzę DVD-Cloner też kopiuje tylko filmy
i po raz kolejny przypominam, nie chodzi o DVD z filmem tylko z grą. może zaczniecie czytać uważniej?
spróbowałem. szkoda że nie czytałeś wszystkich postów
Spróbować możesz Clone CD , ma możliwość kopiowania gier ,działa w pełni przez 20 dni od instalacji :lol: Kopiuje DVD
Może alcohol 120%
Lepiej sprawdzić program, a nie posługiwać się słowami “chyba, z tego co wiem”
Przecież CloneDVD kopiuje płyty DVD (w tym chyba także CD), nieważne czy to film, gra lub zdjęcia 8)
Spróbuj…program nie gryzie
ok spróbowałem. i nic.