jak wam się żyje w tym okresie pandemi
Gram w grę.
- nadrabiam zaległości w serialach/filmach.
- nadrabiam zaległości w książkach.
- eksperymentuję w kuchni gotując potrawy których nigdy nie gotowałem.
- sprzątam mieszkanie na błysk.
- od czasu do czasu zagram w jakąś grę.
- śpię kiedy chcę i budzę się kiedy chcę.
Gram w grę i zacząłem pisać post na bloga.
Normalnie. Praca dom, dom praca. Wróć dom, dom, dom i praca w domu Dalej normalnie. Serial, piwko, samoksztalcenie, podnoszenie kwalifikacji i w kimę.
Praca, dom, odmóżdżanie przy dobrych serialach
Identycznie. Dowiedziałem się za to, że mój tryb życia nazywa się “kwarantanna”, choć niezbyt ogarniam, że da się żyć inaczej.
Jak wyżej - bardzo niewielkie zmiany. Ach, założyłam sobie konto na Audiotece. Stawki mają na tyle wysokie, że jest szansa nie zapchania wirtualnej półki szmelcem. Te niewirtualne to już misz-masz total książkowy od dawna.
Zachodzę w głowę, jakie służby mundurowe na dzień dzisiejszy mają taki luzik.
Z tego co pisałeś wcześniej, masz taki jakiś specyficzny system/rozkład służby. Także tego, nie powołuj się na koronawirusa. Masz tak od zawsze, albo siedzisz w domu. Albo sprostuj co ty robisz ( jeśli to nie tajemnica służbowa).
Tak. Dwa dni w tygodniu po 24h. Reszta dni w tygodniu wolna.
Kiedy nie ma kwarantanny dwa dni po 12h dwa dni wolne, dwa dni po 12h dwa dni wolne itd.
Drogówka, bo od początku “kwarantanny” nie widzę ich na drogach.
A może to tylko dlatego, że za szybko jeżdżę i ich mijam
Stróż na budowie w uniformie firmy ochroniarskiej?
Pracuję normalnie, w IT nie ma kwarantanny
Zgaduję - mieszkasz w Poznaniu? Bo drogówka tam zajęta jest pieczeniem kiełbasek na zlotach gwieździstych.
Cały czas utwierdzałeś forumowiczów, że tylko poruszasz się rowerem, a tu taka niespodzianka.
Rower zawieszony na kołku. Postanowiłem przytyć, żeby mieć co zrzucać jak skończy się “kwarantanna”. Zawsze miałem problem ze znalezieniem motywacji do pedałowania
Nie kontynuuj tego tematu
Prawie całe dnie spędzam w ogrodzie, jest wiosna i roboty nie brakuje,
a pogoda sprzyja. By odsapnąć rozwiązuję krzyżówki.
HotZlot 2020