Witam. Podpinam się temat. Skradziono konto. Zmieniono nazwę profilu, email, telefon. Nie mogę z żadnego linku odzyskać konta bądź je usunąć. Zawsze ma końcu wyskakuje ze błąd w lagowaniu z danego urządzenia. Proszę o pomoc.
Jeśli zmienił się adres e-mail związany z kontem na Facebooku, możesz cofnąć tę zmianę. Kiedy zmienia się adres e-mail, facebook wysyła wiadomość na poprzednie konto e-mail wraz ze specjalnym linkiem. Kliknij ten link, aby cofnąć zmianę adresu e-mail i zabezpieczyć konto.
Niestety stało to się około 3 tygodni temu. Jak kliknę wink tak wyskakuje ze link wygasł. Jakieś inne propozycje? Chciałem zgłosić na policję ale tam powiedzieli że nic z tym zrobić nie mogą.
Polska policja tylko dużo robi w serialach. W Rzeczywistości to mają wszystkich i wszystko głęboko w poważaniu.
Ja z 3-4 lata tego używałem, ale jak się od tego syfu w internecie odciołem, uwolniłem to jestem o niebo szczęśliwszy i spokojniejszy.
Uwierz mi że ja też już nikdy nic takiego nie założę. Jedynie są tam zdjęcia mojej żony a mojego 3 letniego dziecka a ten złodziej sobie zmienia zdjęcia profilowe z naszymi wizerunkami a kto wie co jeszcze.
Gorzej jak to pedofil jaki, ja bym nigdy dzieci zdjęc nie umieszczał w sieci bo to gorzej niż jak ten kto idzie za tobą ulicą, ale nie było geniusza, który pojął by kobiety myślenie bo by na bank za to Nobla dostał
Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.