KRASNAL-Serv-2.7-problem z wyświetlaniem

Witam

Problem jak w temacie. Nie wiem czemu ale raz na jakiś czas krasnalowi odbija i robi różne dziwne rzeczy moim zdaniem zależne od niczego:)

Otóż mam stronkę we flash-u do którego wczytywane są wartości z bazy danych ale nie zawsze. Gdy chcę ją przetestować odpalam PPM/WWW/Konta to albo wyświetli mi się pusta strona albo chce zapisywać plik php lub też jak dostanie nawrotu po którymś tam restarcie to wszystko idzie normalnie. To samo dzieje się na phpMyAdmin i localhost a ja nie wiem o co mu q…(sorry) chodzi. Sprzęt jak niżej. Znacie może jakiś lepszy program ?

Reinstalka połączona z czyszczeniem rejestru mogła by rozwiązać problem.

Krasnal jednak (narazie) niestety sie nie rozwija - też swego czasu miewałem z nim problemy …ale to się skończyło jak wsiadłem na często aktualizowany pakiet Vertrigo :slight_smile:

Krasnal jest trochę… niestabilny, przesiadłem się na WebServ.

_Puma_ mialem wczesniej WebServ ja mam znowu z nim problemy bo blokuje mi Skype wiec ja polecam Krasnal.

hmm czyli ogólnie rzecz biorąc widzę że troche lipa z tymi programami jest:(. adpawl chyba spróbuje tego progsa co polecasz bo krasnal już zaczyna mnie drażnić. W domu gdy pracuję nad prywatną stronką jest jak wyżej a w pracy też z tego korzystam i jest masakra bo mam tam niestabilne połączenie z internetem i gdy internet się rozłączy to adres ip gdy wchodzę w konta też się zmienia :evil: bubel straszny.

ps. dzięki Wam za odpowiedź - pozdro

Nook problem z blokowaniem się wzajemnym WebServa i Skype jest stary jak świat, równie stare jest jego rozwiązanie które nie należy do zbyt trudnych i przynajmniej od roku (wtedy ostatnio tam zaglądałem) jest na stronie WebServa, pracuje z nim już właśnie ponad rok, wcześniej przez jakiś czas próbowałem się dogadać z Krasnalem, cóż, nie wyszło, nie polecam, nawet z usuwaniem tego z systemu bywają problemy…