@krystian3w O co chodzi z tymi reakcjami-uśmieszkami dawanymi w prawie każdym temacie? Chcesz się dowartościować czy co?
Pozdrawiam!
@krystian3w O co chodzi z tymi reakcjami-uśmieszkami dawanymi w prawie każdym temacie? Chcesz się dowartościować czy co?
Pozdrawiam!
Ej, tez to zauważyłem. Najpierw myślałem, że po prostu hejtuje, czy po prostu pod postami osób, ktore piszą źle lub nieodpowiednie treści daje Emoji śmiechu, a tu chyba wszędzie.
Możemy się mylić.
@wasabi1084 Dopiero się przyczepiłem. Odczepię się jak otrzymam konkretne wyjaśnienia co jest grane.
Pozdrawiam!
Obyś nie umarł ze starości czekając na wyjaśnienie ![]()
@Wredzia Nie jestem stary. Nie przyjąłem cudownego preparatu więc raczej nie zejdę. A znam takich co przyjęli 4 dawki i gryzą teraz glebę.
Pozdrawiam!
Ach to nie chodzi, żeś stary ![]()
Tak długo będziesz czekał na odpowiedz.
Weźcie dajcie mu spokój, zapytał, bo zauważył - tak, jak ja - to dziwne zachowanie i tyle. Jesteśmy ludźmi i mamy prawo się zapytać w tym dziale o cokolwiek. Walanie Emoji wszędzie nie każdemu się podoba i niektórzy interpretują to negatywnie…
@Bartek7000 Wiesz co, nie zastanawiaj się może, bo wszystkiego na świecie nie zmienisz./
@wasabi1084 Tak, jak pisałem wyżej, nie każdemu się to podoba i niektórzy odbierają to jako coś dziwnego.
@krystian3w zapraszam do stosowania większej liczby reakcji
Tak jest po prostu dobrze. Przecież, to oczywiste. Jeden lubi mieć spinacze na biurku co do milimetra, inny reakcje. Takie życie.
Można wyciąć ikonę w uBlock Origin i AdGuard, wystarczy opanować selektory CSS 2.
forum.dobreprogramy.pl##button.post-retort:has(img:is([alt*="facepalm"], [alt*="laugh"]) + span:has-text(krystian3w))
Trudniej gdy ktoś po mnie lub ja po kimś też dam, wtedy już zostaje jakieś trusted-replace-node-text, a gdy wymieknie to skrypt w np. violentomokey.
@blumberplumber Wiem o tym że nie zmienię. Dzięki za odpowiedź.
@wasabi1084 Również dzięki za odpowiedź. Temat zamknięty.
Pozdrawiam!