Zamiast Rządu powołałby nie-Rząd 
no to moze zminimy ankiete! ![]()
dal wam bym jeden dzin wolnego zebyscie tez zabijali czas 
i mogłyby dojść do skandalu a`la Clinton - Levinsky… Pradal - Beger :hahaha:
Mówiąc szczerze w naszym państwie jest mało godnych tego stanowiska ludzi 
ja jestem godny! ![]()
Kto na prezydenta?? - Nobody.
Niedługo się zatrzesz, więc Ciebie się nie obawiam! 
Ja o tyle się nadaje na prezydenta, że nie ma mnie na liście (sprawdzałem)
Styropian mam przygotowany, piwnicę w domku posiadam, więc w każdej chwili mogę zejść do podziemia, elektorat jak widać już posiadam (na razie wirtualny), żona mówi, że można ze mną dostać “nobla”.
Jakby wszystkie atrybuty są. Jeszcze tylko jakiegoś skandalu brakuje, co by mnie wyniósł w mediach na pierwsze strony gazet.
Chyba się zaczaje ze zgniłym jajkiem na Kwaśniewskiego i pierwszy krok w tym kierunku będzie zrobiony.
Kerimus ja bym się tak nie rozpędzał:
mam przygotowana na Ciebie czarną teczkę w postaci archiwum Twoich postów :hahaha:
Uważaj!
Jeśli kiedyś zmieni się ustrój forum to Ciebie też ktoś może zlustrować 
Paradoksalnie, te owe, moje dosier dokumentuje zamiatanie pod dywan (jak mawiał Michnik) w wykonaniu Dyrekcji, a nie mnie.
Ja chciałem eksponować swoje topiki a wy je jak najgłębiej schować, więc Twoja wypowiedź trafiła kulą w płot. 
Wręcz upoważniam Ciebie, byś to zrobił! Są to wspomnienia kombatanckie! 
Dziękuję Ci Fiesta, żeś przypomniał mi o następnym atrybucie każdego szanującego się kandydata! 
LEPPER ![]()
Myślę, że finał rozegra się pomiędzy Borowskim a Kaczyńskim :?
ja raczej bede glosowac na Tuska gdyz jako jedyny z tych ludzi wie co mowi przeciez niebede glosowac na kogos z samoobrony ktora ma jedna szara komórke na caly kraj, ci ludzie niemaja mózgów, ja pie#@*@% to co sie teraz wyprawia w kraju to porazka niemyslalem ze bede musial zyc w kraju gdzie politycy to idioci, jak to ktos powiedzial wybory do sejmu to jest cos takiego ze wybieramy najwiekszych baranow ktorych niechcemy widziec w naszych regionach i sie do tego przylacze.
a i w zyciu nie zaglosuje na RElige bo koles wie tyle o polityce co moja babcia o internecie ( jak by ktos nie wiedzial to moja babcia nawet nie wie co to internet)
z dwóch Kaczorów wybierasz Donalda :hahaha:
Będzie Lepper!!
heheh nom bo kaczyńscy jak dla mnie sa zbyt radykalni w swoich pogladach i jeszcze jedno niewiadomo ktory to ktory, no chyba ze jeden by nosil czerwona kokarde na szyii :hahaha:
Ja tam nie wiem kogo wybrać 
Jak dla mnie to wszyscy są do …
he he w końcu jakiś topic z jajem :lol:
z tej listy nikt się nie nadaje na urząd prezydenta, a że jestem człowiekiem lubiącym eksperymenty, więc zagłosuje na Kerimusa 
na poważnie - brak na tej liście wielu innych ludzi, którzy zapowiadają swój udział w wyborach. Jak na razie nie mam kandydata - choć zastanawiam się nad kandydatami lewicowymi
Pozycje w ankiecie są teraz niepełne 
E tam, jak się ma wprawne oko to się rozróżni
:lol:
Ale moge się założyć że 1 osoba w ankiecie będzie prezydentem!! na pewno!1 Chociaż tego niechce! ![]()