Mam zwykłą stronę zrobioną w html5 i css3 i chcę mieć jak najlepszy wynik w seositecheckup żeby być wysoko w wyszukiwarce google i mam 60% i mam sporo błędów i nie wiem jak naprawić .I szukam kogoś kto mi to zrobi za darmo .I zrobiłem screeny i dałem do winrara i na easypaste.Oto link:
Podepnę się pod temat bo mam podobny problem.
Mam zwykły rower i nie najszybciej mi się nim przemieszczać, a chcę móc wszędzie szybko docierać na miejsce. Szukam kogoś kto mi za darmo odda swoje auto, najlepiej ferrari. Jak coś mogę podesłać zdjęcia roweru.
Szukaj szukaj… może znajdziesz jakiegoś naiwniaka…
Zainteresuj się tym , mają tam w wolontariacie ekspertów od SEO
Musicie przyznać, że przynajmniej jest szczery
Jestem szczery do bólu.Ja się pytam kulturalnie a tu zaraz takie komentarze. Będę pisał do prezydenta lub do Owsiaka bo oni ostatnio pomagają i nie wiem jak tak dalej będzie z kasą chyba pójdziemy wszyscy na zebry jak tak dalej będzie i szukam kogoś kto nie będzie mi robił tylko ja sam i jakich narzędzi za free użyć i skąd pobrać
SEO to wiedza i doświadczenie, a nie narzędzia więc nic nie znajdziesz i nic nie pobierzesz. Jak już ktoś ma wiedze i doświadczenie w tym temacie to nie robi za free, a jak robi to nie robi SEO tylko wydaje mu się, że coś umie i chce to sprawdzić Twoim kosztem. Może uda mu się osiągnąć jakiś efekt, albo nie, a jak nie to najwyżej Twoja strona straci w rankingu i straci jakąkolwiek wartość SEO.
Więc tak czy siak zapłacisz i tak, pytanie tylko czy przez to, że Twoja strona straci i ją zamkniesz, ewentualnie wydasz więcej kasy na odbudowę pozycji i jej wzmocnienie, a dopiero potem na efekt dodatki. Lub druga opcja, od razu płacisz komuś kto się na tym zna.
Kolego, czytałeś o tym, czym jest SEO i na czym polega pozycjonowanie stron? Bo ja czytając Twój post, uważam, że nie czytałeś. Piszesz, że masz sporo błędów, najlepiej zacznij od nowa. Zacznij od pustej strony i cyklicznie powiększaj zawartość swojej strony. Zwróć uwagę nie na sam kod, ale i też na meta tagi i selektory.
Najlepiej pokaż jak wygląda Twoja strona i gdzie masz błędy, może ktoś Ci podpowie, Ty poprawisz, pokażesz i powie Ci się, czy jest dobrze, czy nie.
Może to zbieg okoliczności, ale w ostatnich kilku minutach powstały przynajmniej dwa inne dziwaczne wpisy na forum.
Udemy aktualnie ma 100 procent zniżki na kurs związany z SEO, wymagany jednak język angielski https://www.udemy.com/the-complete-seo-bootcamp/?couponCode=RSEOFREE&siteID=gSlzHdU7N4c-ttUowx56LR8bhooUDyyaNw&siteID=hL3Qp0zRBOc-w9YcaXEz3DKw4362341GAw&LSNPUBID=gSlzHdU7N4c&LSNPUBID=hL3Qp0zRBOc