Kto z Was zamierza prześć na Windows Vista?

Może na 70% komputerów, ale nie u mnie. Ja zainstalowałem XP jakieś 4 lata po premierze. W sumie nadal uważam że to syf. Linux i Win2000 rulez. W tej chwili mam zainstalowany XP zamiast 2000 tylko dlatego, że na 2000 RAID mi nie zadziałał, bo miałem wersję bootowalną bez SP4. Ale teraz zaopatrzyłem się w wersję SP4 i kiedy WinXP się rozwali to znowu zainstaluję Win2000.

Kiepskie porównanie. Windows jest drogi… bo jest drogi. Myślisz, że gdyby więcej ludzi kupowało oryginały, to Bill obniżyłby ceny ? Ooooch naiwności… !

Do twojej informacji : chciwość Billa nie ma granic. Przykład : mimo że mamy już jakieś 9 lat po premierze , to windows 98 SE nadal kosztuje w okolicach 400 złotych

BlackMan To że zainstalowałeś XP 4 lata po premierze to mnie wcale nie dziwi… wiekszosc osob majac windows 2000 wogole sie XP nie zainteresowała… i ten wątek uważam za zamknięty…

natomiast ludzie co mieli win,95,98,98SE,Me przenieśli sie na XP z jednego prostego powodu… stabilność i niezawieszalnośc…

wiec Twoje argumenty ze akurat Ty przeszedles ileś tam lat po premierze w zupełności ni jak sie maja to tej dyskusji…

Dodam jeszcze jedno - twoja logika BlackMan mnie oszałamia: przesiadłeś się z jednego wina na drugi, różniący się od pierwszego w sumie najbardziej wodotryskami graficznymi, wydałeś jak rozumiem powtórnie kasę, a nam tu piszesz “Linux rulez”? Pewnie MałyMiękki w osobie samego szefa, tego chciwego pomiotu szatana przyszedł w nocy :evilbat: złapał za gardło i szepnął: "kupuj xpeka BlackMan, albo :2gunfire:

Wow, dzięki. Wiedziałem że jest dobra, ale żeby aż oszałamiać :smiley: :lol:

Nie wydałem. Windowsy mam za darmo z uczelnianego programu MSDNAA

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=msd … Google&lr=

Nie. Zwyczajnie płytka Win2000 bez żadnego SP NIE POTRAFI ZAINSTALOWAĆ sterowników RAID do mojej płyty głównej, tak że windows nie rozpoznawał partycji w trakcie instalacji (a mam matrycę RAID 0 2 x 120GB). Dopiero ściągnięcie płytki bootowalnej z SP4 rozwiązało ten problem.

Jak to nie ma ? Przecież przejście z XP na Vistę ma taki sam sens (czyli żaden) jak przejście z Win2000 na XP !!

Gratuluję tylko po co ci one skoro to taki ■■■■?

Ależ wiemy już wiemy - z podpisu :slight_smile: Imponujące, przyznaję.

Żeby nie było że całkiem OTy robię - ja na Vistę się nie przesiadam. Programy uczelniane mnie już nie łapią, jeśli jakaś gra mi nie idzie na kompie to w nią po prostu nie gram więc jak zaczną wychodzić tylko na vistę to je oleję razem z samą vistą. Poza tym wolę kupić nowy segment albo zmywarkę :stuck_out_tongue:

Hmmm…czy ja wiem czy róznica jest taka duza ??? kilka programów a reszta to poprostu uaktualnione wizualnie programy :slight_smile: