Cuż zapewne, ale mnie to wystarcza narazie i to jest najważniejsze. Poza tym jak odczuję, że mój GF wysiada to go zmienię. Nie widzę w tym problemu. Z tym, że nie widzę narazie w tym sensu, bo kompa używam głównie do neta. Jeśli w coś gram to jeszcze nie spotkałem się z grą, która by mi nie chodziła przynajmniej na średnich detalach.
Może kolega chce akurat GF :!: :evil:
Zabronisz mu ? :?
Ja też mam GF i co pobijesz mnie ? :?
Co do topica to: Karte bierz GF 7900 gt
Każdy ma jakieś swoje ulubione firmy. Ja akurat jestem zwolennikiem Pentiuma i GF i narazie nic tefo nie zmieni. Przyłączam się i z całych sił polecam
Nie to że jestem złośwliy czy coś, ale poczytaj testy wydaności
Teraz i tak Conroe namiesza…
Jeśli już to Intela i NVidii :?
Też polecam GeForce’a 7900GT
Śmieszne kierować się nazwą firmy od której pochodzi produkt, a nie faktyczną wydajnością/opłacalnością zakupu.
Aktualnie Pentiumy przegrywają z Athlonami, dlatego mam produkt AMD, jak wejdzie Conroe i będzie wydajniejszy/tańszy to kupie produkt Intela. Do czego to doszło, żeby dobrowolnie kupować gorszy produkt?
Ja też
nr47 sam widzisz, ktoś sobie wbije do głowy to nie wyjdzie.
Z nortonowcami jest tak samo, chieftec też kiedyś był wiodącą firmą …
ja jestem na kupnie karty pod pci-ex tak do 200zł i nie wiem jaka wybrać. doradzci mi cos takiego zeby było najlepsze w tej cenie
radeoon x300, jak znajdziesz to 6200 (najlepiej na starym chipie).
A może radka x700? Do 200 zł jakaś naprawdę okazja musiałaby się trafić, a jak nie to radzio x600
a co myślicie o radeonie x550 sapphire 128mb?
To samo co x300 tylko zegary ma wyższe. W stera wykrywany jest nawet jako x300/x550