Którą myszkę?

Witam , planuje kupić nową myszkę , tylko kompletnie nie wiem jaką , może wy coś poradzicie , cena do 100zł , bezprzewodowa , optyczna , żeby miałą odpowiednie dpi (najlepiej zmienne) podajcie modele … :]

Włodi a do czego ma ta myszka sluzyc :?: grania czy raczej do pracy biorowej :?:

do grania , internetu

Ja polecam myszki z firmy Logitech. Mam już optyczną myszkę z tej firmy od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Spory wybór modeli, więc na pewno znajdziesz coś poniżej 100 zł.

oskar_h tez najbardziej bym polecal Logitech, ale w tej cenie i optycznych nie ma za duzo (znalazlem dwie nawet interesujace ale nie ma napisane nigdzie ile maja dpi :o )

wiec moze cos takiego:

http://www.agito.pl/product/35702?cid=965

jezeli chodzi o zmienne dpi to nawet nie mysl :stuck_out_tongue: nie ten przedzial cenowy chyba ze jakiejs mniej znanej firmy - ale nie polecam

ale to taka bardzo uboga kkorniak a płaci się za napisz na myszce :] myszka do gier powinna mieć kilka przycisków a nie tylko 3 (1 w rolce)

Włodi moge Ci podac za ta cene nawet fajne myszki, ale przewodowe. Nie dostaniesz fajnej myszki do 100zł optycznej, bezprzewodowej :!:

Potwierdzam bo sam ostatnio chodziłem i oglądałem mychy. Weż lepiej przewodową. Potrzebna Ci bezprzewodowa?

a przewodową z długim kablem ale jakaś wypasioną :stuck_out_tongue:

a ja ze swojej strony logitecha odradzam, kupiłem tą myszkę i po około o ile dobrze pamiętam od od 5 do 8 dni całkowicie siadła i kupiłem sobie A4Tech, który ma już rok i sprawuje się wyjątkowo dobrze :wink:

z mojej strony więc A4TECH

pozdro

no ja teraz mam Creative FreePoint 3500 :] ale już troche zużyta jest :stuck_out_tongue:

Je tez polecam A4TECH na serio są niezle

Hehe również mam A4TECH optyczną i nic złego nie mogę o niej powiedziec.

A4TECH Według mnie to najpewniejsza firma miałem z Logitech ale odmówiła posłuszeństwa szukaj w A4TECH

Zastanów się po co myszka bezprzewodowa czy na prawde potrzebujesz tej funkcji czy będziesz się wnerwiał ,że tania myszka bezprzewodowa gubi zasięg ? podczas gry sieciowej np. niezwykle irytujące no nie?

Jak masz więcej kasy to oczywiście bezprzewodówka jest ok Logitech G7 i heja ale za 100 zł ? Bierz przewodówke A4Tech X750.