Witam , może mi ktoś z was pomóc w wyborze nokii , głownie chodzi mi o nokie z symbianem , do 700 zł za NOWĄ na allegro , interesują mnie np takie modele :
6280
6680
n70
lub podajcie inne modele w stylu tych co podałem czyli z dużym wyświetlaczem …
Z tych podanych N 70. Mam N73 Music Edition i gdybyś miał wiecej kasy przeznaczone na telefon to byłby najlepszy wybór. Nowy w Nokia Polska kosztuje niestety ok. 1800. Polecam takze E 50 cienki, zgrabny, wytrzymały.
Bo 6280 to slider, niezbyt wytrzymały i nie ma Symbiana (znaczy ma tam ten soft S40 czy ileś, ale na to programów sie nie da wgrywać, jedynie JAVA a to lipa)
no zgadza się wypasione a baterie do… nie podobne,np nokia 7260 nawet jak się nią nie bawisz to aż ok półtora dnia trzyma bateria! super fony,nówki a bateria …ehh serio testowałem
Złączono Posta: 08.08.2007 (Sro) 18:49
ma sąsiad co wziął w orange nokie n70 ,chwalił sie jaka fajna,itp,a teraz wyzywa,ze trzyma tylko do 3 dni bateria!
NIE, znajdz jakiś telefon który przy używania tych funkcji wytrzyma tak długo. Nie ma takiego!! Bronię oczywiście N95 i inne telefony z takimi funkcjami. Przy dzisiejszych smartfonach nie da się zrobić baterii która trzyma tydzień przy WIFI i takich wyświetlaczach. Ale jak się opanujesz z WIFI i netem to telefonik potrafi całkiem długo wytrzymać.
Nie ma nic gorszego niż telefon z softem ORANGutana…
właśnie miał softa ,ale go zmienił,i ma jakiś inny nie jakiś orange,i to dalej narzeka na baterie,nawet jest w stanie za 400zł go mi sprzedać ale ja i to go nie chce,ja tylko na baterie patrze a nie do zabawy
Kup sobie E50 jest to najtańszy model nokii z platformą s60v3
To czy ma bradnig czy nie wpływa na stabilność pracy telefonu a nie na baterię,poza tym jak napisał bigkoras można soft zmienić samemu i jest to dość prosta czynność.