Ostatnio słyszę wiele dobrych słów o counter strike i zamierzam kupić jedną z części. Czy mógłby mi ktoś doradzić w która najlepiej się gra i powiedzieć w której jest punkbuster?
failap kupuj CS 1.6! Chodzi o ten:
http://www.gram.pl/sk7_6w3l8_Counter_Strike.html
Tańszy oraz o wiele lepszy od Soruce. Wielu graczy. W zestawie CZ oraz CZ: Deleted Scens.
Counter-Strike 1.6 (najpopularniejszy)
Nie słyszałem o czymś takim, ale wikipedia mi podpowiedziała.
Obawiam się, że nie ma w żadnej części (tak mi się wydaje).
Są jednak inne programy oraz systemy, które uniemożliwiają oszustwa. Najpopularniejszy to VAC i jest on prawie na każdym serwerze.
Z tego co pisze na xfire cs source pod względem grywalności jest na 3 miejscu, a 1.6 na 9 ale to nie znaczy, że jest lepszy Prawdopobobnie kupię Counter-Strike 1 Anthology. Dzięki za pomoc
Złączono Posta : 22.07.2007 (Nie) 18:24
na ile maksymalnie slotów mógłbym założyc serwer na neostradzie 1 mb ? Oczywiście tak żeby pingi były w miare niskie.
failap mniej wiecej na 12 bez amx’a z amx’e, kolo 10 moze mniej …
Witam polecam kupić CS Source’a sam mam 3 konta Steam
O niebo lepsza grafika, fajna fizyka.
Nie ma w nich PB, tylko jak już to VAC, czyli Valve Anty Cheat, CSS posiada wersję VAC oraz VAC2, a CS 1.6 tylko VACa jak się nie mylę, długo grałem w CS 1.6 ale jak tylko była możliwość przesiadłem się na CSS tobie też polecam jeśli oczywiście masz odpowiedni sprzęt.
U mnie wchodziło 6 ;/
ja kupiłem niedawno Css nie wiem czemu ale wole go od 1.6 jak porównam 1.6 z grafą to nie ma co tu porównywać bronie takie jakby chude a tu jak naturalny wygląd. Nie wiem czym sie wiara w 1.6 tak podnieca jak dla mnie nie ma porównania do Sourca;d
ja np. wole cod 1.1 od 1.5 i 2
Złączono Posta : 22.07.2007 (Nie) 22:07
ale wielką wadą jest to że nie ma pb
PS. Czemu wszystcy w Poznaniu na ludzi mówią wiara?
Złączono Posta : 22.07.2007 (Nie) 22:17
http://www.gram.pl/sk7_6w3l8_Counter_Strike.html
to jest 1.6 + CZ ?
A u Was tak nie mówią?
Tak.
Jest VAC, HLGuar
bo nie ma PB tylko Jest VAC i ma się świetnie…
w wlkp raczej tak się mówi, bo dla mnie to nie nowość 8)
tak
Znam dosłownie parę osób z Poznania i wszystcy zawsze tak mówią. U nas można tak powiedzieć, ale to rzadko spotykane . Sry za offtop.
Złączono Posta : 23.07.2007 (Pon) 18:56
jakie wymagania ma source?
Ciężko mi powiedzieć, co ci doradzić. Bo jestem fanem tej gry i uwielbiam obie części. Lecz doradzę ci 1.6, ponieważ lepiej od niego zacząć ze względu na to, iż jest trudniejszy. Jeśli nauczysz się grać w 1.6 to później w source będziesz mistrzem
Ja gram od roku w Cs 1.6. To jest niesamowita gierka, inne nudzą mi się po paru dniach ( oprucz Fify xD ) Cs wciąga i chyba każdy to potwierdzi. Dla mnie dzień bez Cs to dzień stracony
Bierz CS 1.6. CS Source naprawde jest niedopracowany a recoil to :X
Jeżeli umiesz grac w te rodzaje gier biez cs 1.6 jeżeli nie bierz sourca
hmm mam ponad 300 godzin w cod 1.1…
jest coś takiego że w cs’ie da się zabić przez ścianę lub mur :o?
Nie ale przez metal, drzwi i okna tak …
jasne że sie da 8) pobierasz z neta czity do CS i możesz zabić przez ścianę każdego