Witam serdecznie. Nadszedł w końcu ten dzień że po wielu latach mój telefon odmówił posłuszeństwa W związku z tym postanowiłem kupić coś nowego w kwocie do 400zł. Wybrałem 4 modele (3x nokia + 1x samsung). Który wg was jest najlepszym wyborem. Opis telefonów:
Pytanie też - co umarło, jakie będzie zastosowanie telefonu oraz czy nowego fabrycznie czy nowego w sensie innego?
Jeśli lubisz klasykę wybierz 6303 - dobry, szybki telefon, z takich jak Nokia słynęła wcześniej.
Jeśli lubisz klasykę, ale chcesz mieć jeszcze więcej aplikacji to wybierz C5 - niestety ten S60v3 mnie przeraża, nie chciałbym wracać do niego.
Jeśli cenisz sobie zdecydowanie czytelność, większą możliwość ustawień “pod siebie”, przeglądać Internet, mieć GPS (zarówno jak i C5) i mieć wygodę to bez gadania mierz Monte - i ogólnie tego polecam , ale wiadomo że możesz mieć inne preferencje.
A czemuż to? (muszę przyznać że to był mój faworyt i teraz mnie zaniepokoiłeś :/)
Miałem Nokie 5220 ale fiksuje dość mocno zwiechy łapie, wyłącza się
Na symbiana napewno jakąś nawigację znajdziesz na telefon ze zwykłym softem już nie koniecznie…więc wybrałbym coś z symbianem. Osobiście wybrałbym NOKIE X3 Touch and Type X3-02
posiadam c5 i jestem zadowolony, nic dodać nic ująć tak więc polecam
Jest masakrycznie niestabilny, przynajmniej pierwsza wersja S60v3, w porównaniu do np. S40v6, który jest zdecydowanie nowszy. Nawet Ci co mają nowszy S60 w wersji 5 narzekają po pewnym czasie na mulenie. Nie znaczy to że totalnie odradzam, ale ja po przejściach z S60v3 porzuciłem Nokie.
Kumpel mówi że pomagają na to regularne aktualizacje softu. Prawda to? Czy wyssał to z palca?
A nie jednak by lepiej było wziąść coś na androidzie, choćby LG GT540?
Jeśli podczas Aktualizacji czyści śmietnik to bardzo możliwe.
Jasne że android bylbylepszy. Kupiłem używke Samsung i5800 zmieścił się w przedziale cenowym.
Ryzyk fizyk. C5 kupione. Zobaczymy co to będzie
Dzięki za pomoc i opinie