Który z telefonów podanych w ankiecie są najlepsze ?
Proszę w szczególności zwrócić uwagę na parametry techniczne i cenę.
Proszę także o krotką opinię.
Tylko mam prośbę. Proszę nie pisać, że Samsungi są beznadziejne.
Który z telefonów podanych w ankiecie są najlepsze ?
Proszę w szczególności zwrócić uwagę na parametry techniczne i cenę.
Proszę także o krotką opinię.
Tylko mam prośbę. Proszę nie pisać, że Samsungi są beznadziejne.
Technicznie, to wszystkie są do siebie dość podobne, wyróżnia się Avila ze swoim dużym i dotykowym wyświetlaczem. Niestety żaden nie posiada OS.
uzywam omni i jestem zadowolony po aktualizacji softu(roma)
A jak się to ma do tematu postu?
Nie napisze tego i uwazam, ze najlepszy jest SE C510 miedzy innymi z szybkosci dzialania i wiekszym ekranem od SE C902
A czy w Samsungu U900 da się zmienić kolor tego, co się wyświetla na dotykowym wyświetlaczu ? Bo na zdjęciach tego telefonu kolor ten jest pomarańczowy.
Moim zdaniem wszystkie są do bani - nie mają systemu operacyjnego (a te Sony Ericssony to już badziewie nad badziewiami - SE to telefony dla noobów). Warto poszukać czegoś lepszego (z OS-em)
z wyżej wymienionych C902 sam mam C905 i jestem bardzo zadowolony
@up a po co mi soft na komie ? telefon jest do dzwonienia a nie do zawieszającego się softu (np Symbian to syf wiem bo n95 miałem)
Zawsze jak widzę ten tekst na mojej twarzy pojawia się uśmiech - stwierdzenie dobre 10 lat temu. Dziś telefon jest tylko jedną z funkcji spośród wielu innych (poza SE oczywiście - tam tylko dbają o aparaty 10 MPx, o supergłośniczki w łolkmenach, reklamie swojego badziewia i o rozwój Memory śtików)
Poza tym dla ciebie telefon może nie potrzebować systemu, ale dla mnie telefon bez systemu = badziewie.
heh, zabawne… nawet nie wiesz jak się ciesze z przejścia z SE C902 na Nokie N-Gage… fony bez systemu są do bani… zwłaszcza SE które szybciej się psują niż są robione
ciekawe ale jak miałem E65 to mi się nie wieszała, dałem ją mamie i jej ani razu się nie zawiesiła a programy były)
jak się nie potrafi pojąć po co i na co jest symbian czy inny prawdziwy system (nie jakieś ograniczone softy SE, LG itd.) no to takie coś nie jest dla ciebie…