Który telefon lepszy? K800i czy N90?

Cześć. Tak jak w temacie. Proszę o opinie na temat tych dwóch telefonów. Czy N90 robi lepsze zdjęcia od K800i pomimo, że ma mniejszą roździelczość ale posiada obiektyw Carl Zeiss? Który lepiej kupić? Chcę, żeby telefon robił super fotki, czasami posłuchać muzyczki, nagrać jakiś mały film. Czekam na wypowiedzi. Może ktoś z was ma te telefony. :smiley:

N90?! Lepiej jak już nokie to N73 ale jeżeli brać N73 vs k800i to wybrałbym SE :slight_smile:

http://telepolis.pl/telefony.php?id=979 przeczytaj komentarz ~szczoti - tej osoby (nr 448) pierwszy od góry :stuck_out_tongue:

K800 TYLKO do robienia zdjęć, bo do niczego więcej sie nie nadaje, nawet EDGE nie ma…

Do WSZYSTKIEGO innego N73 (lepiej N73 bo jest nowszy i mas Symbiana 3rd)

jakoś nie jestem zwolennikiem Symbiana… ;/ kolega w jakiejś nokii serii N ma już dość tego padactwa… non stop symbian sie sypie…

jak narazie to EDGE w Polsce używane jest do usług typu iPlus, blueconnect… także nie ma sensu…

Tylko ostatnio wyniknął problem z cyfrowym podpisywaniem aplikacji pod symbiana V3 :frowning: Jak znam życie to ktoś to złamie, ale puki co jest problem…

http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php … a642ff6d05

Przeczytaj mój opis to się dowiesz dlaczego mu Symbian sie sypie. Mi na 6630 od roku tylko raz się zawiesił i to tylko z mojej winy.

Co za koleś, nie znasz sie to się nie wypowiadaj… Zasięg EDGE w Polsce jest bardzo duży, jest to dużo szybsze niż GPRS i z powodzeniem można surfować po necie z użyciem tej technologi.

Złączono Posta : 08.07.2007 (Nie) 12:31

Dokładnie :stuck_out_tongue:

Raczej wezme K800i. Symbian’ów nie lubie, a to dlatego, że spowalniają bardzo telefon, ja chce, żeby telefon pracował szybko i bez zarzutu. A poza tym na telefon mam tylko 800zł więc N73 odpada. Dzięki za informacje.

Ludzie nie wypisujcie takich głupot :!:

nie wypisuje głupot. Dużo moich kumpli ma telefon z symbianem, czy to n70, 6630, 6600 i ciągle narzekają, że wolno chodzi, jeszcze jak włozą kartę 1GB, i że chcą jak najszybciej wymienić na jakiś inny tel.

To po co kupowali te telefony ? :roll:

Symbian piękna rzecz kiedyś miałem w n-gage a teraz w N70 ale tą N73 brałbym bez wachania. telefony bez symbiana jakie totąd miałem (np.D750i) strasznie mi się nudzą a tak w mojej N70 mam gps i wgrywam co tylko zechcę. Wystarczy aktualizacje robić i to nie koniecznie i wsio. A twoi znajmomi pewnie nawet nie wiedzą jak się obsługiwać tel. z symbianem. Patrz podpis kolegi bigkoras