Który telefon wybrać? Z której sieci?

Witam.

Chciałabym kupić telefon, proszę żebyście mi doradzili z której sieci mam wziąć : PLUS vs ERA [inne nie wchodzą w grę] i od razu czy lepiej na kartę czy na abonament/jaka taryfa?

Możecie też zaproponować telefon/ cena: do 450zł. Ja waham się pomiędzy modelami umieszczonymi w ankiecie powyżej/ fon` musiałby mieć dobry aparat i odtwarzacz Mp3/ dobrze byłoby gdyby miał 260tys kolorów.

Z góry dzięki/ Pozdrawiam ;*

Polecam ci K750i. Ma dobry aparat , odtwarzacz i wyświetlacz W razie potrzeby kupujesz kartę pamięci 4 GB i jest ok

se k750i a siec nie powiem ci bo zadnej z wymienionych bym nie wzial :] bo chłamu nie ruszam

750 + przeróbka

ERA

Ja na twoim miejscu kupiłbym sobie SE K610i… nowszy model… ma 3G…

A sieć to żadna z wymienionych :smiley: Mam Ere (taktak) ale chętnie przesiadłym się na Play ( mój tata i siostra mają)

Sprawdź taryfy która będzie dla Ciebie lepsza. Porównaj ilu masz znajomych w Plusie a ile w Erze

Abonament. Lepsze taryfy.

Aha i bierz K750i :wink: Bezkonkurencyjny w porównaniu z innymi fonami z ankiety !

Jak warunki operatora ci nie odpowiadają to wyrzucasz kartę do śmietnika i kupujesz u innego. Jak weźmiesz abonament to jesteś przykuty do tej samej taryfy przez 2 lata, a w pre-paidze co chwila masz nowe promocje.

Wolałabym z PLUSA, bo ram mam więcej znajomych no i jestem zainteresowana ofertą Kubali [abonament 40 zł]

w ERZE natomiast w abonamencie za 40 zł są o wiele atrakcyjniejsze ceny telefonów.

A co myślicie o SE w300i. bo do czasu założenia ankiety cały czas byłam za tym telefonem?

widzę że kolejna osoba popełni błąd nie wybierając samsunga e250

A w czym on taki super? K750i jest nudny do obrzydzenia, ale lepszy :P:P

Chłopie nie ucz się ode mnie bycia fanem Samsunga: ja już dostałem w kość :?

Wg mnie do wyboru z tej ankiety są tylko dwa telefony: e250 i k750i.

K750i ma aparat 2Mpix z Auto-Focusem i Flashem.

Tylko nie rozumiem: jak mi tata brał e250 w abonamencie 70zł, to za e250 musiał zapłacić 50zł, a za k750i 1zł :mrgreen:

E250 jest droższy :mrgreen:

Przestańcie jechać ogólnikami i starymi informacjami, bo to naprawdę staje się nudne. Jak się zakochaliście w danej sieci to nie znaczy, że macie ją polecać każdemu bo jest “fajna”… Nie wiesz - nie wypowiadasz się. Za OT-y też się dostaje ostrzeżenia.

co się stało :clever: