Hej, niedawno skończyła mi się umowa w Plusie i mogę zmienić telefon. Obecnie posiadam Nokie 5200 ( :x ), zaś ten co wezmę chciałbym mieć +/- 3 lata. Tel. musi być w miarę wytrzymały, bo zwykle noszę go w kieszeni bez żadnego pokrowca itp. Muzyki z telefonu słucham rzadko, bo do tego mam odtwarzacz, aczkolwiek fajnie by było jeżeli grałby ładnie. Byłbym happy, jeżeli oprogramowanie było elastyczne, bo lubię ‘gmerać’ w telefonie… Który z tych modeli będzie najlepszym wyborem? SE K800i, SE W910i, SE W880i, SE W890i, Nokia E50, Nokia 5310 czy Nokia 6300?
z tych co podales to noka 6300. ja bym ci bardziej polecal cos z N series, np. N73 albo N95.
pzdr
Polecałbym w910i, sam z takim zapytaniem pisałem na tym forum, ten fon mi doradzono zdecydowałem się i nie żałuję. Jedne co zalecam to od razu zmienić soft na oryginalny Sony Ericssona niebrandowany.
Nie polecam e50 - Cegła a o sofcie wole nic nie mówić.
6300 dość fajny telefon i jeszcze w910i.
I ja też chyba jestem za w910i.
ja mam 5310 i jest ok jakby tylko bateria więcej trzmała to super telefonik! Jakość dźwięku super, cieniutka że nawet nie widać kieszeni i wyświetlacz 16 mln kolorów! gorąco polecam
z wymienionych polecam W910i
Z tych podanych to Nokia 5310 lub 6300.
A co sądzicie o Nokii E51?
Dobry telefon. System operacyjny oraz dużo funkcji. telefon ma duże możliwości.
lepiej E65 albo E61i albo HTC SPV M3000