Ktoś lubi/zna Family Guya? ;]

Co kto lubi, ja lubię tą fantastyczną kreskówkę rodem z USA.

Ktoś jeszcze ogląda? Ja oglądam na youtube ale znalazłem też pełne odcinki w necie. A oglądanie po angielsku wcale nie robi problemu u mnie;p

Widać kogo lubię najbardziej :wink:

A Wy? Kto jest waszym ulubionym bohaterem;>

Jakie odcinki lubicie? Czy uważacie że family guy jest w złym smaku? xD (-nie) :smiley:

Oglądalem kilka odcinków FG.

Przypadł mi do gustu.

Sam jednak mam wolny internet i nie ma mozliwości, abym obejrzał w “płynnej” postaci byle który odcinek…

Najbardziej podobał mi się odcinek, jak Stewie chciał zwrócić uwagę matki:

“Mom, mum, mam, mamma…” :wink:

xD Tak. był dobry. A na youtube jest tyle tego że starczy na tygodnie:)

Samych “best of stewie” jest z 20 .

Stewie jest genialny :stuck_out_tongue: Zauważyłeś, ze tylko Brian z nim normalnie gada? xP

No nareszcie jakiś fan fg. :slight_smile: Załóż sobie konto na gronie. Tam jest grono poświęcone tej genialnej kreskówce. jest tam też Family Guy QUIZ w którym możesz sprawdzić swoje wiadomości. PS. Oglądałem wszystkie 5 sezonów po 3 razy. teraz leci 4. I wciąż tak samo bawi…

Złączono Posta : 01.08.2007 (Sro) 23:51

PS. Mam tam tego Stewiego za avatar także zajęte :slight_smile:

Ja znam i lubię Family Guy’a;] i polecam wszystkim fanom dobrego (niekiedy czarnego) humoru;]

serial wypas :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

najlepszy jest peter i jego gagi, nic tego nie przebije :slight_smile:

z tego co sie orientuje jest to produkcja fox, ciekawe czy w Fox poland puszczą tą bajke :slight_smile: ogólnie bajka nie dla dzieci, bo jednak trzeba troche mózgu posiadać żeby zrozumieć wszystkie gagi :]

mój ulubiony gag z peterem to ten w którym dostają zaproszenie na prezentacje, gzie za free mieli dostac łódź, jednak aby było zabawniej mogli wybrać łódź lub tajemnicze pudełeczko, i cóż mógł wybrać peter jak nie tajemnicze pudełeczko, w którym myślał że bedzie łódź :smiley:

osek916 - kilka rzeczy na wstępie:

1. Nie podajemy linków do warezu.