Ktoś ma mój adres ip

Witam ktoś posiada mój adres IP na telefonie osoba posiadająca moje IP ma 13 lat. Czy coś mi grozi na telefonie npm: jakiś cyber atak czy on pozna moje dane osobowe? I czy może mieć on jakieś konsekwencje?
Stało się to tak: (będę podpisywał x,y) x-on y-ja
x-kupie od ciebię pety(takie postacie w grze)
y-za ile?
x- — gems (większa waluta niz pet był warty)
y-okej to dodm cię do znajomych tylko daj nick
x- ja mam shadow bana i musisz mnie przez link dodać
y- klikam i loguje się bo link wygląda jak orginalna strona twórców
x- ma mój adres IP i moje konto w robloxie i zabiera mi pety
y- zmieniam hasło do konta na robloxie
Koniec proszę o odpowiedź

W jakim sensie „posiada twoje IP”? Co przez to rozumiesz?

Fejkowa strona wykrywa jakie IP się połączyło i dało dane logowania.

Chyba chodzić może o DDoS tak by nie mógł szybko odzyskać konta i potracił „pety”.

Adres IP to jak numer telefonu. Jak łączymy się do Internetu, to dostajemy taki numer, żeby było wiadomo gdzie pobrać dane, coś jak rozmowa. Jednak standardowo za każdym połączeniem się z Internetem, lub co jakiś czas ten numer się zmienia. Dostawca ma jakąś pulę takich numerów, i jak łączymy się z Internetem, to przydziela jakiś wolny. Są oczywiście usługi stałego adresu IP, ale są dodatkowo płatne i wymagają specjalnego zamówienia.

Od strony osoby która przegląda Internet, wygląda to tak jakby codziennie, losowo wymieniała się kartą sim z numerem telefonu z kimś innym. Jeśli ktoś posiadłby numer telefonu, to i tak nie zadzwoniłby następnego dnia do tego samego właściciela karty, bo już byłaby u kogoś innego.

Posiadanie adresu ip, niewiele daje tak naprawdę. Dobre Programy pl mają np. adres 193.17.41.135, możesz go wpisać sobie w przeglądarce zamiast nazwy strony.