Zmieniono
Asterisk
Zmieniono
Asterisk
Powiem wam ,że jakbym go spotkał tego bezmuzga to bym pojechał jak z badziewiem.Tak jak on lubi poniżac ludzi.Wogle co on sobą reprezentuje w tym programie ciągle tylko denne gadki i jego nowa sofa teraz,siedzi i ględzi.Nie ma to jak Maljewski -ten to robi jaja.Wojewódzki cham już się wszystkim znudził:)Niech się buja wogóle z TV.
Szymona nikt nie zastąpi (już dziś kolejny odcinek ).
Według mnie Wojewódzki niepotrzebnie (wg mnie) przeniósł się do TVN’u.
Jego programu często nie oglądałem tylko jak czasem trafiłem to zostawiłem na Polsacie ;]
Chciałbym to zoabczyć :lol: i dlaczego uważasz że on jest “bezmuzgiem” ?
wpierw naucz się ojczystego języka “bezm u zgu”
a ja i tak bardzo rzadko co oglądam tych panów, znudzili mnie się
przestan gówniarzu łapac za słówka.Wojewódzki to imbecyl i tyle
Chciałbym to zoabczyć
.
Jasne,że bym tak zrobił i jak będe miał okaazje będzie miał pojechane,on zawsze krytykuje jakby był wyjątkowym idealnym człowiekiem bez wad.
Frajerek po prostu
Mysle ze zrobil bys sie czerwony ze strachu , spocile sie i nawet jednego slowa mu nie powiedzial :x]Kozaczyc to mozesz tu na forum
blazen i cham. Nie wiem co w nim ludzie widza.
heheh.napewno nie!!!To tylko człowiek
Osobiście uważam, że program Kuba Wojewódzki lepszy był w Polsacie (w TVN’ie to dopiero 1-szy odcinek… no ale zobaczymy ;] )
No i chyba jestem jednym z tych “debili” jak zauważył AZPR , którym program się podoba… Jednak wolę być “jedynym debilem” i mieć własne zdanie niż żyć w stadzie tych mądrych, którzy owego programu nie oglądają.
Samego Kubę być może cenię dlatego, że związany jest z Antyradiem…
Oczywiście nie popieram go w pewnych kwestiach… ale gdybym nazywał “bezmózgiem” każdą osobą, z którą nie dokońca się zgadzam to żyłbym w “bezmózgim świecie”.
Na uwagę zasługują zespoły występujące w programie Kuby Wojewódzkiego… dawka dobrej, czasami wręcz świetnej muzyki młodych kapel.
Dokladnie - slucham antylisty regularnie
Nie jestes sam - Bylem juz 4 razy na nagraniu programu.
:lol: aż żal to komętować, w takich przypadkach to nawet wspołczucie nie pomoże…
syfiosz ja nie ma nic do ludzi co ogladaja Majewskiego, chodzi o poziom tego programu z jakim jest robiony… a jest on bardzo niski [przy pisaniu odpowiedzi pamietaj że to tylko moje zdanie]
Kuba Wojewódzki - człowiek inteligentny w płaszczu idioty
brawo!
mam takie samo zdanie…Kuba Wojewódzki jest bardzo inteligentny ale on słuchając swoich gości po prostu naśmiewa się z nich i robi wszystko żeby ich ośmieszyć…
ja wolę oglądać Wojewódzkiego (jak ma jakiegoś fajnego znanego mi gościa ) niż Majeskiego któremu dają wszystkie teksty i udaje że to on napisał w dodatku sytuczny śmiech i w ogóle…
@topic: raczej nigdzie nie obejrzysz…
chyba tym się zajmuje krytyk prawda?
on jest przecież krytykiem.
Dopuki się nie śmieje ze mnie tylko z polityków itp. to można na niego popatrzeć i się pośmiać :mrgreen:
Ja nie lubię ani tego ani tego. Chociaż z Majewskiego czasem można się pośmiać (z jego programu).
Tak jak mi!Same wygłupy!Zamist gadać normalnie i tam troche się pośmać to oni cały czas sie wygłupiają!
A ja go tam lubie :mrgreen: 8)
Ja go też “toleruje” fajny gosc tylko, że czasami przeszadza, jakby nei te jego docinki to byłby super :mrgreen:
Pozdro