Kuba Wojewódzki

aco9.jpg

Zmieniono

Asterisk

Powiem wam ,że jakbym go spotkał tego bezmuzga to bym pojechał jak z badziewiem.Tak jak on lubi poniżac ludzi.Wogle co on sobą reprezentuje w tym programie ciągle tylko denne gadki i jego nowa sofa teraz,siedzi i ględzi.Nie ma to jak Maljewski -ten to robi jaja.Wojewódzki cham już się wszystkim znudził:)Niech się buja wogóle z TV.

Szymona nikt nie zastąpi (już dziś kolejny odcinek :smiley: ).

Według mnie Wojewódzki niepotrzebnie (wg mnie) przeniósł się do TVN’u.

Jego programu często nie oglądałem tylko jak czasem trafiłem to zostawiłem na Polsacie ;]

:wink:

Chciałbym to zoabczyć :lol: i dlaczego uważasz że on jest “bezmuzgiem” ?

wpierw naucz się ojczystego języka “bezm u zgu”

a ja i tak bardzo rzadko co oglądam tych panów, znudzili mnie się :stuck_out_tongue:

przestan gówniarzu łapac za słówka.Wojewódzki to imbecyl i tyle

Chciałbym to zoabczyć

.

Jasne,że bym tak zrobił i jak będe miał okaazje będzie miał pojechane,on zawsze krytykuje jakby był wyjątkowym idealnym człowiekiem bez wad.

Frajerek po prostu

Mysle ze zrobil bys sie czerwony ze strachu , spocile sie i nawet jednego slowa mu nie powiedzial :x]Kozaczyc to mozesz tu na forum :stuck_out_tongue:

blazen i cham. Nie wiem co w nim ludzie widza.

heheh.napewno nie!!!To tylko człowiek

Osobiście uważam, że program Kuba Wojewódzki lepszy był w Polsacie (w TVN’ie to dopiero 1-szy odcinek… no ale zobaczymy ;] )

No i chyba jestem jednym z tych “debili” jak zauważył AZPR , którym program się podoba… Jednak wolę być “jedynym debilem” i mieć własne zdanie niż żyć w stadzie tych mądrych, którzy owego programu nie oglądają.

Samego Kubę być może cenię dlatego, że związany jest z Antyradiem…

Oczywiście nie popieram go w pewnych kwestiach… ale gdybym nazywał “bezmózgiem” każdą osobą, z którą nie dokońca się zgadzam to żyłbym w “bezmózgim świecie”.

Na uwagę zasługują zespoły występujące w programie Kuby Wojewódzkiego… dawka dobrej, czasami wręcz świetnej muzyki młodych kapel.

Dokladnie - slucham antylisty regularnie :slight_smile:

Nie jestes sam :slight_smile: - Bylem juz 4 razy na nagraniu programu.

:lol: aż żal to komętować, w takich przypadkach to nawet wspołczucie nie pomoże…

syfiosz ja nie ma nic do ludzi co ogladaja Majewskiego, chodzi o poziom tego programu z jakim jest robiony… a jest on bardzo niski [przy pisaniu odpowiedzi pamietaj że to tylko moje zdanie] :wink:

Kuba Wojewódzki - człowiek inteligentny w płaszczu idioty

brawo!

mam takie samo zdanie…Kuba Wojewódzki jest bardzo inteligentny ale on słuchając swoich gości po prostu naśmiewa się z nich i robi wszystko żeby ich ośmieszyć…

ja wolę oglądać Wojewódzkiego (jak ma jakiegoś fajnego znanego mi gościa :wink: ) niż Majeskiego któremu dają wszystkie teksty i udaje że to on napisał w dodatku sytuczny śmiech i w ogóle…

@topic: raczej nigdzie nie obejrzysz… :frowning:

chyba tym się zajmuje krytyk prawda?

on jest przecież krytykiem.

Dopuki się nie śmieje ze mnie tylko z polityków itp. to można na niego popatrzeć i się pośmiać :mrgreen:

Ja nie lubię ani tego ani tego. Chociaż z Majewskiego czasem można się pośmiać (z jego programu).

Tak jak mi!Same wygłupy!Zamist gadać normalnie i tam troche się pośmać to oni cały czas sie wygłupiają!

A ja go tam lubie :mrgreen: 8)

Ja go też “toleruje” fajny gosc tylko, że czasami przeszadza, jakby nei te jego docinki to byłby super :mrgreen:

Pozdro :slight_smile: