Kuba Wojewódzki

Kto zna strone gdzie można w całości obejrzeć lub ściągnąć odcinki Kuby Wojewódzkiego które są teraz emitowane w TVN?

http://kuba.onet.pl/

tu masz fragmety, w calosci legalnie niedostaniesz

Swoją drogą co sądzicie o przejściu Kuby do TVN ? Wyjdzie mu to na dobre ? Mnie ta zmiana się nie podoba :stuck_out_tongue:

Stał sie jeszcze bardziej chamski.

No cóż - widocznie ludzie to kupią

Zgadzam się. Musi się sprzedać w nowej stacji. Myślę, że tak naprawdę wypromowanie się jakby od nowa w TVN nie będzie takie łatwe. Dlatego “szaleje” jeszcze bardziej niż na Polsacie.

PS. Studio też mi się nie podoba.

TVN jest jeszcze bardziej kontrowersyjny niż POLSAT i dlatego WOjewudzkiemu się tam bardziej poszczęści nie wspominając już jakie dostaje wynagrodzenie :slight_smile:

Wiesz coś więcej o tym ?

W Polsacie źle nie zarabiał. Dorobił się Vipera, BMW M3, Wranglera, 911 i chciał kupić Astona DB9. No i ma kilka dużych domów. M.in. w Warszawie i Gdyni :wink:

Akurat w tej materii mam odmienne zdanie

Ja się muszę (nie muszę ale chcę :smiley: ) zgodzić z PaPuX’em. W Polsacie pilnował się czasem, a w TVN robi to bardzo rzadko. Może to nie będą dobre przykłady, ale w oglądanym przeze mnie odcinku : pytał czy Ola Kwaśniewska współżyje z partnerem, ostro “jechał” po Giertychu i naszym prezydencie. Adamus też dawał kawałki z wypowiedzi Lecha.

sorki sa offtop, ale co to za gościu, Terakoter? Wojewódzki go promuje?

Co ? Kto ? :shock:

Ale do dotyczyło trochę innego wątku

:x

Wojewódzki mi się nie podoba, Jego żarty są do kitu i chamskie, nie ma jak to Szymon Majewski :wink:

Tak masz rację jak był na Polsacie to ogladałem chyba tylko jeden odcinek ;]

Majewski jest dużo lepszy i zabawniejszy od Wojewódzkiego… i ma lepsze pomysły :lol:

dla mnie wojewodzki jest idiota

taa i się śmieje sztucznie jak coś powie …

że niby to śmieszne jest co mówi ;/

a wracając do głównego pytania, nikt nie wie czy nie można gdzieś obejrzeć tych nowych odc. ? niestety nie mam TVNu

a ja mysle ze nowa edycja show majewskiego jest gorsza niz poprzednia ;/ wszystko takie sztuczne a on na sile stara sie byc ciagle smieszny… az za duzo tego, moglby wyluzowac… wczesniej dalo sie obejrzec caly jego program, teraz ogladam tylko rozmowy w tloku, ewentualnie “konca nie widac” ale rozmowy tez staly sie takie jakby mniej smieszne…

Panowie, wiecie to to jest “szołbiznes” ? chyba nie… wiec jedyna rzecza jaka jest w tym temacie śmieszna są wasze wypowiedzi… Wiekszosc telewidzów to “debile” i do dlanich jest kierowany takli program czy to Wojewódzki czy to Majewski… liczy sie ogladalność…

Moim skromnym zdaniem Kuba powinien być od poczatku w TVN