Witajcie! Szukam taniego komputera, max. 500 zł. Ma on być w miarę przyzwoity, tzn. do pracy w domu, ale też do pogrania w gry o nie najwyższych wymaganiach (piłkarskie managery czy też 3,4 - letnie gry). Jestem, można powiedzieć, laikiem w sprawie sprzętu, ale proszę Was o takie oferty, które w mojej sytuacji sami uważalibyście za najdogodniejsze
Ja bym brał jednego z tych. Jak chcesz pograć w lepsze gry to bierz ten pierwszy i dołóż inną grafikę. Kolega kupił podobny z takimi samymi parametrami i pyka w CoDa czy GTAIV. Dołożył Radeona 4670, ale równie dobrze możesz wsadzić tańszego GeForca 430 albo 520.
Dzięki za propozycje A co jeszcze o tym sądzicie? Wydaję się być w porządku. Dokupiłbym tylko RAM-u i byłoby ok. Odpuszczę granie, będzie służył tylko do wytężonej pracy.
Jeżeli chcesz to go bierz. Jest bardzo wydajny i obejdzie się nawet bez dodatkowego ramu. 2GB do pracy biurowej i sporadycznej gry spokojnie wystarcza. Karta graficzna też jest tam całkiem przyzwoita.
Spytaj się czy posiada naklejkę COA,bo coś mi się wydaje,że za ładnie to wygląda.
Sprzedaje to osoba prywatna a nie firma więc chyba nie będzie faktury z wpisem o systemie.
Nie żebym posądzał człowieka bo może np. nieświadomie kupił wcześniej od kogoś i myślał,że jest OK skoro aktualizacje działają.Zwróć uwagę,że na aukcji podaje,że ma kopie oryginalnych płytek.Pytanie:
Dlaczego nie są to płytki oryginalne.
Jeśli nie ma COA to zakup nieopłacalny,bo musisz kupić jeszcze legalny system.