Kupię Samsunga Galaxy S

Witam! Jestem zainteresowany kupnem Samsunga Galaxy S (i9000). Najlepiej w stanie nie naruszonym, z gwarancją na okres min 1.5 roku oraz bez simlocka. Pisać tu lub na PW :wink:

Jestem użytkownikiem SGS i prawdę mówiąc chyba już się nie opłaca go kupować :wink:

Jak już to SGS2, działa lepiej i szybciej, ma lampe, większy i lepszy wyświetlacz :slight_smile:

Zastanów się bo ja prawdę mówiąc chętnie bym się już go pozbył ale przeszkadza mi w tym aktualnie brak kasy…

ziggurad , no ja właśnie też nie mam tyle żeby dołożyć do II te 5-6 stów. Chce zakupić na razie SGS ,a za kilka miesięcy kupić sobie II :slight_smile:

Poczekaj chwile, SGS2 stanieje, coś więcej odłożysz i kupisz :smiley:

Za chwile ma wyjść jakiś SGS2 Pro czy coś I Herkules, za kilka miesięcy SGS2 już będzie stary, teraz powoli SGS już wymięka przy najnowszych grach i przy większym obciążeniu.

Moje osobiste zdanie z którym wiele osób może się nie zgodzić :wink:

ziggurad , jak na razie męczę się z Galaxy i5700 i mam ofertę sprzedaży go za 350 zł co jest sporą kwotą zważywszy na to, że prawie nową można kupić na allegro już za 250 - 300 zł.

Witaj.

Moim zdaniem SGS na dziś i co najmniej przez jakiś rok jest lepszym wyborem niż dwójka. Oczywiście w porównaniu cena/możliwości. Mam go na modowanym ROM-ie 2.3.4, których masz do wyboru dziesiątki,chodzi na zegarze 1200 Mhz i przy dobrym kernelu wytrzymuje mi spokojnie dwa dni na baterii. Kolega ma SGS II i powiem Ci, że w codziennym użytkowaniu nie zobaczysz różnicy w szybkości działania. Pozdrawiam.

thomson zapchaj obydwa telefony taką samą ilością aplikacji i zapewniam cie że odczujesz różnice