Mam zamiar kupic Auto i poszukuje Auta tak do max 6tysiecy no moze 7. Myslałem o Seat Ibiza II, golf 3, albo corsa B?? co sadzicie o tych autach, ktore mocne w silniku i warte kupienia albo inne propozycje czekam??
Do 7 tysiecy możesz kupić hondę Civic. Hondy mają dobre silniki i ogólnie są uważane za wytrzymałe i mało awaryjne samochody. Golfa odradzam, a dlaczego ? ponieważ przynajmniej dla mnie odpycha mnie to że co drugi samochód na ulicy(oczywiście trochę przesadziłem ;p) to golf
A ja golfa polecam właśnie dlatego że jest ich dużo- tanie części, serwis, nie jest bardzo drogi w utrzymaniu i jest o klase wyżej od pozostałych. Kompakt to nie to samo co auto miejskie
Honda Civik =]
to Honda Civic. tez o niej myslalem, a co do pojemnosci moze sie ktos wypowiedziec jaka moc wyciaga i jaki jest konfort jazdy??
w wersji z 2006 “wylatuje się” przez przednią szybe… a w starszych tego nie ma
Moim zdaniem najlepsza byłaby:
Golfa 3 odradzam. Duża popularność wśród złodziei. Po za tym wiejska sylwetka.
Honda dobra, aczkolwiek części są drogie.
Golf i tyle
jeśli chodzi o ekonomię to dieselek
ale teraz żeby znaleźć z dobrym przebiegiem, i w miarę dobrym stanie to trzeba nieźle się naszukać
Chodzi Ci chyba o drążek zmiany biegów :?:
Proponuję mazde(dobre bo japońskie)
Albo jakiś inny model np. Mazda 323F
Jesli to nie bedzie twój pierwszy samochód to ja rozglądałbym się np. za 626 cronos:
mazda odpada ponieważ wygląd odpada automatycznie choc nawet silnik ma dobry i cene ale nei auta z wysuwanymi lampami, a co do mazdy cronos to jak narazie na mnie nie takie autko, bardziej mi chodzi cos mniejszego, faktycznie Honda Civic generaca V najbardziej jest odpowiednia, a co do golfow to tez sa dobre ale racja co “druge auto” to golf, no i wygląd jeszcze taki, a co tak oglądam to 6 tysiakow i honda jest
A co myslicie o sprowadzaniu auto z zagranicy, np: sprowadzenie Hondy takiej ile by mnei to uczynilo raczej ktos sie orientuje jak to by wygladało
Ja ze swojej strony bardziej patrzyłbym na Golfa Chociaz Civic tez świetna.
Do 7000 kupisz ewentualnie albo starego, albo rozjechanego Civica. Ale może znajdziesz coś porzadnego.
Civic 1.5 16V 90KM daje niezłe wrażenia z jazdy, całkiem oszczędne auto, jest czym pojeździć.
Golfy … tak popularne, że nudne i powszechne :<
Ibiza, niezbyt mocne, a sporo palą.
Chyba, że Fiat Bravo? Hm ? Może niezbyt mocne, ale częsci tanie.
A VW Polo ?
Mazda 323C silnik 1,4l
Wygląd nieco inny niż reszta, a silnik z wirującym tłokiem, więc moc będzie większa.
WYPOSAżONE W : ELEKTRYCZNY SZYBER DACH , WSPOMAGANIE KIEROWNICY, RADIO, LAKIER METALIK , 2 PODUSZKI POEIETRZNE
moto.allegro.pl/item257718719_mazda_323c_1_4_sprowadzona_piekna.html
Zwykle w podobnej cenie masz instalacje gazową.
Łagodnie powiedziane Ja bym nie chciał tym jeździc
Brzydal wg. mnie
Ja polecam mazde 323f. Nie taka brzydka - no i to jest mazda - nazwa mowi sama za siebie.
PS
nie bądź taki wybredny bo za tą cene nic lepszego nie znajdziesz
wlasnie ze ja nie jestem wybredny, nie posiadam tyle gotowki, zeby przebierac miedzy samochodami, dlatego chce kupic tak zeby bylo dobrze a oplacalne, wiec takie stwierdzenie jest nie na miejscu. A nazwa nigdy sie nie sugeruje co do samochodu:)