Kupno nowego dysku a licencja Norton Internet Security

Hej,Gdyby któś mógłby mi pomóc byłbym wdzięczny

Otóż mam problem z dyskiem dlatego chce kupić nowy problem w tym , że mam Nortona i mam wykupiona dla niego licencje na jeden rok na jeden komputer czy jak zainstaluje nowy dysk i nowego nortona na nim to czy dalej będe mógł używać tej licencji nortona której kupiłem czy musze jakoś go odinstalować najpierw ze starego dysku . Czy od razu moge go zainstalować na nowym bez deinstalacji na starym dysku .

Jestem zobowiązany za wszystkie informacje dzięki z góry .

Zmieniasz tylko dysk, reszta sprzętu jak rozumiem się nie zmienia…

Mowa tutaj o płycie głównej, procesorze, itd. Jeżeli nie zmieniasz przy tym dostawcy internetu (ISP) to komputer będzie cały czas widziany jako ten sam, więc nie masz się co martwić o licencje Norton`a.

No fakt fiesta zagalopowałem się sorry, racja to nie Windows.

Wczytaj się w zapisy licencyjne, na ilu stanowiskach możesz, go zainstalować.

SewerynSewer , a co to ma do działu Bezpieczeństwo ??

Przenoszę.

XeonBloomfield , Pablo79 , proszę nie piszcie bzdur. Norton to nie system operacyjny i może go dowolnie przenosić. Ważne żeby ilość stanowisk zgadzała się z tym na ile jest przeznaczona licencja. Oczywiście po przeniesieniu czas trwania subskrypcji nie będzie sie liczył od początku :slight_smile:

licencja działa nawet po zmianie komputera w razie jak by nie chciał przyjąć klucza wystarczy wejść na czat nortona przedstawić sytuacje i w ciągu kilku minut stan aktywacji zostanie zresetowany i można będzie aktywować

Jak go zainstaluje ponownie to zalogowuje się na moje konto w Symatec i wszystko powinno być wporzadku .

P.S. Ten temat to miał do bezpieczeństwa , że Norton zabezpiecza mój komputer czyli czyni go bezpiecznej . Uznał to był dobry dział , ale uważasz , że ten jest lepszy to wporządku