No dobrze to niech już będzie ta obudowa CM elite 335
To teraz wszystkie części będą ze sobą kompatybilne? 

No dobrze to niech już będzie ta obudowa CM elite 335
To teraz wszystkie części będą ze sobą kompatybilne? 
Tak, możesz śmiało zamawiać 
GHN 500W jest nie opłacalny jak za ~20 zł więcej jest Fractal Integra 500W z lepszym okablowaniem (2x wtyk PCI-E co dla GTS450 się przyda jak chcesz mieć grafikę od nV), i gwar na 3 lata.
A Forton 460w zasilacz da rade z podzespołami na obrazku 3 posty wyżej? 
Da radę i to z zapasem, na +12V ma 408W, ten komp pobierze max 220-250W, tylko że przez przejściówki zrobi Ci się nieco bałaganu w kompie, i przejściówki zwykle są marne, mi ostatnio w molex na sata wypadł jeden styk, i styki się bujają że czasem ciężko coś podłączyć.
Pisałem do tych z esc.pl i napisali, że obudowa elite 332 będzie śmigać i że nie będzie problemów… mam nadzieję
A oto zestaw komputerowy, który już raczej kupię. I muszę mieć 1000000% pewności, że będzie śmigać 
Także wypowiadać się 

Będzie na 100%!
Zastanów się nad Vertex3D Radeon HD5770 1GB DDR5 /128bit/ DVI/HDMI. W większości testów wypada ciut lepiej od GTS450, a jest tańsza o 40zł i pobiera mniej mocy.
EDIT.
Widzę, że Tobi wyżej już to zasugerował, ale propozycja pozostała bez odzewu, więc jednak swój post zostawię.
Już przysłali mi komputer
Komputer dostałem 2 dni po złożeniu zamówienia na esc.pl, więc serdeczne polecam ten serwis. Dzięki wam również za pomoc w wybraniu zestawu. Temat myślę, że do zamknięcia.
A jeszcze mi powiedz czy chłodzonko w tym komputerze nie jest zbyt głośne?
Chłodzenie nie jest głośne, zauważalne jest dopiero wtedy gdy gram w jakąś bardzo wymagającą grę np. Call of Duty Black Ops… ale to dopiero po jakiejś godzinie grania
Mnie akurat głośność komputera nie przeszkadza bo korzystam ze słuchawek non-stop. Nie mam w domu jakiegoś wyspecjalizowanego miernika decybeli więc ci nie powiem dokładnie jak głośno szumi stacja 
Nie no ok, chciałem taką subiektywną opinie usłyszeć, bo narzekają na te coolery od Phenomów.