Mam zamiar wymienić kartę graficzną , ponieważ aktualna nie daje rady(hd4850 512mb) no i zakładałem już rożne wątki na temat gtx’a 260/460 ale nie wiem czy jest to dobre powiązanie.Możecie polecić jakieś dobre karty graficzne które będą w pełni pasować do mojego komputera i oczywiście aby chodziły najnowsze gry :).Na kartę graficzną mogę przeznaczyć 450-550zł
a gtx 550ti?Co o niej sądzicie?Karta jest wydajna , choć ten radeon i GTX 460 mają większe zapotrzebowanie na prąd i bez wymiany zasilacza ni ma szans… .
GTX 550 Ti to taka karta nie wiem po co - GTX 460 lepszy, HD6850 również lepszy - ogólnie taka karta trochę niechciana, mi by na jej miejscu było smutno
chyba jednak skusze się na tego hd6850.A i jeszcze jedno pytanko chyba nie ma konieczności podkręcania procka?Ogólnie chyba ten e8500 nie jest taki zły^^ :evil:
na razie nie zamawiam coolera bo nie podkręcam procka.Czekam aż karta graficzna przyjdzie i zobaczę jak będzie się sprawować.Jeśli będzie trzeba to kupie coolera i podkręcę processor.Dzięki za pomoc w wybraniu karty:)Temat do zamknięcia.