Mam pytanie odnośnie aplikacji Allegro. Jest ona szturmem reklamowana przez serwis, zwłaszcza kupon -20 zł. Dziś chciałem sprawdzić appke ale nie widzę żadnych kuponów do wykorzystania w zakładce kupony w moim koncie. Dostaje informacje że w tym momencie nie rozdajemy kuponów…
Czy ktoś wie i co chodzi? Czyżby akcja się już skończyła? Czy kupon automatycznie jest przyznawany po Kup Teraz?
na stronie allegro znajdziesz info: Zakończyliśmy rozdawanie kolejnej puli kuponów 30 listopada o godz. 23:59.
Powiem tyle kupony działają… akcje trwają (chyba jakoś) od września obejmowały również kupony na dostawę przy płatności Visa w aplikacji. mnie się opłacało, bo zaoszczędziłem już sporą kwotę
Teraz (pierwszy raz) kupiłem coś przez aplikację allegro na kwotę ok 300zł. I teraz nie dostanę kuponu tylko muszę znów coś kupić przez aplikacje i wtedy dostane kupon? Czy jak?
w aplikacji masz menu ‘Kupony’ jak wejdziesz to zobaczysz przycisk ‘odbierz kupon’ o tym czy jest jakaś akcja związana z kuponami dowiesz się z kupony.allegro.pl
Kupon należy wykorzystać przy zakupie (więc należy posiadać go - kupon przed zakupem… tu wyjątkiem był zwrot kosztów wysyłki przy płatności Visa)