Kupować Viste czy modyfikować XP?

Kupować Viste czy modyfikować XP??? Czy w zmodyfikawanym XP będzie DirectX 10? i czy będzie równie szybko chodzić jak Vista?

W XP nie będzie DirectX 10.( bynajmniej nie teraz ) Bo Vista To dodatek do XP.

I Dodatek w XP będzie chodził szybciej niż Vista.

Czy kupować Viste czy XP to musi być Twoje własne upodobanie. Jesli wykorzystasz narzędzia z Visty to kup Viste… Jeśli starcza Ci XP to zostań przy Xp

Polecam Viste!! Nie słyszałem nigdzie żeby zmodyfikowany xp obsługiwała DX10. Jeśli chodzi Ci o nakładkę na xpeka to nie polecam …

Pozdrawiam kuhar! :wink:

zostać przy NIE ZMODYFIKOWANYM XP !!

vista musi jeszcze poczekać na “doszlifowanie”

modyfikacje XP często powodują że system pada ;]

poszukaj na forum ile to osób prosi o pomoc bo im systemu popadały po wszelkiego rodzaju vistatransformation pack :stuck_out_tongue:

Viste kupić jak już będzie SP 1 :slight_smile: - chyba że chcesz płacić za ich błędy ( śmiech )

A co do XP również bym został przy nie modyfikowalnym XP lub jeśli już to " postarać " się o zmodyfikowaną wersją systemu Windows XP Professional SP 2. ( WindowsMX IV by MalcolmX - WSPANIAŁA modyfikacja. )

Ja tam sie na Vista nie znam. Nie miałem jeszcze tej nieprzyjemności (hehe). Moje zdanie jest podobne, poczekać, aż odkryją wiekszość najbardziej krytycznych luk w Windows Vista (czyli wydanie SP1, SP2…itd) i wtedy kupić wersje z SP1.

Jesli chodzi ci o wygląd XP to sprawdź to:

http://theskinsfactory.com/skinsfactory … ortfolio=3

Jesli dobrze pamiętam to wystarczy podac e-mail i się zalogowac i można sciągnąć 4 fajne powłoki pulpitu (seria AlienWare-masakra)

Skin do WMP są za darmo (AlienWare_Dark_Star - mój typ :slight_smile: )

może i wspaniała ale nielegalna bo ma zintegrowany cd-key :stuck_out_tongue: trzeba później bawić się w podmianę klucza o ile się oryginalny posiada :stuck_out_tongue:

Z kupnem Visty jeszcze troche poczekaj, najlepeij do pierwszegp SP

Ja też myśle, żeby na razie zostać na niemodyfikowanym XP :wink:

Jesli juz cokolwiek kupować to maca z mac os x, systemowi temu vista nigdy nie dorówna, a nadchodzący leopard to juz w ogóle zmiecie z powierzchni rynku resztki godności widnowsa :wink:

Ale jesli chcesz tak bardzo kiedys kupic viste, to ja bym na twoim miejscu kupil na allegro - raz ze troche taniej a dwa nie wspierasz wtedy monopolu.

A co do xp to w porównaniu z vistą lepiej na nim pozostać, nawet do kolejnej wersji windowsa spokojnie mozesz na nim pracować a przy tym zaoszczedzic na sprzecie bo ma mniejsze wymagania.

Już jest beta service pack 1 :slight_smile: http://www.xp.net.pl/ - pierwszy news z góry.

Fakt, Mac Os X to fajny system, tylko, że jest zdecydowanie mniej popularny (przynajmniej w PL), a co za tym idzie mniej jest na ten system aplikacji :cry:

Kociaki Ci się pomyliły :wink:

Masz rację, oczywiscie chodziło o Leoparda :mrgreen:

Tylko ze te co są znacznie przewyzszają jakoscią aplikacje windowsowe.

Zainstaluj się Linuksa nie będziesz nic modyfikował ani płacił. Na przykład Ubuntu 8) 7.04