Kurde. Wi-Fi, Bluetooth. Nie działają?

Cześć. Witam. Przepraszam że nie niepokoję:^^
Bluescree. I po ttym nie widzi już windows wifi ani blue.
Rozważam nad windowsem, lub moze czyms fizycznym.
Co zrobilem. Zresetowalem bios, odinstalowalem anty-via. Dogralem też od razu sterowniki, wszystkie od producenta. Jeszcze raz. Nakladke ze tak powiem.

Jeśli ktoś by chcial podzielic sie jakąkolwiek rada, wiedza czy reż doświadczeniem,To bylo by : )

Może model i seria laptopa (ikonka baterii, wykryta kamera - więc raczej nie stojący składak).

Możesz jeszcze spróbować w menadżerze urządzeń spróbować wykryć zmiany w sprzęcie i może wykryje nieznane urządzenie jak nie padło na amen:

obraz

Możesz też sprawdzić czy zapisał się raport o ekranie śmierci:

Program się starzeje, ale jeszcze powinien działać, może od Windows 12 MS wymyśli jak go zablokować dopiero.

Nic niie dalo. Zdeakjtywowalen caka siec, poaniehj usuniecie. I wyszukalo to samo.

Na blue screen i tak nie bedzie napisane jak to naprawić. Po zatym nie wiem jak go zrobic. jaki tanm dokladnie program pobrac. Musialbys dac link bezposredni do pogrania.

Dokladny model HP Pavilion — 15-ec0010nw

Szkoda mi troche, starusdzek bo starujeszek juz 4 lata. Kupilemj go niwego w dobrej cenie. Po 2 latach kosztowal juz o 1k wiecej. Matryca 144 a co najwazniszd malutki 15 a nie tam 17 wielki.
Tego to wszedzie zabierzesz.

Zdjecie jeszcze ona ciela jest ta karta, i csemu ten niebieski port tez padl.
Moze jakies srerwoniki, konflikty robia.

Na moje to trzeba formata .Pozniej mopzna debatowac.

Ciepla jest cos do niego dochodzi prad jakis.
Moze jqkis bezpiecznik.
Jutro na spokiojnie bvede sprawdzal

Od czasu do czasu dzwiek sie laguje i mysza na 2,3 sec i przechodzi.
Moze byc tez dysk uszkodzony i tam gdzie sa pliki rto akurat ma slabszy odczyt

Dyski te sdd beztalezowe czy jak one sie tam nazywaly tez sie psuja jeszcze szybciej niza te shH Taleaowe ;D

Tylko jak jutro sformatuje, czekam na te modem rroutter przenosny zeby neta wpiac.
A jak zrobie format c:/q to moglbys mi przypomniec czy windowos sie zainstaluje bez intertenu?

On nie potrzebuje do aktuyalizacji czy cos? teraz mam go sa wgranie steroniki tak mi sie nie odpali po samym kablu bez drivera

Teraz przypomnialem sobie ze mialem juz tegp bluescrdeena kiedys i tez to zniklo. Tylko wtedty wystarczylo ponownie go uruchomic i bylo si.

Nie koniecznie format. Bsod to kwestia może być RAMu, karty wifi ustalonej itd. Wifi zintegrowany zazwyczaj z Bluetooth.

Jak ma na co zgrać obecny system (kopia pozwalająca cofnąć format), to można walnąć formata, jakby to aktualizacja MS namieszała, że sprzęt zniknął dla systemu (bez odinstalowania aktualizacji w ciemno).

Teoretycznie łatwiejsze jak ma kartę nielubiącą się z GNU/Linux Live „USB” (gdy są jakieś sprawne poza tym padniętym niebieskim).

@krystian3w
Nie nie musze robic zapoasowej . Formatuje c dysk. Tam nic nie mam przeciez. To nie ma co przenosic : D
Bardzo czestro formatuje. Ghousta musze zrobic. Wtedy nowy system masz w 3miun.

Najlepsze to ze tego nie uzywalem. A padlo. Wi fi i blue wylaczone mialem.
Oby fylko sie nie spalilo.
Samo nie uzywane tez lipa.