Hey, od jakiegoś czasu jestem stałym graczem na Kurniku. Spośród wszystkich dostępnych gierek wybrałem chińczyka i miałem całkiem dobrego farta, niestety ostatnio ciągle przegrywam ( 10 razy pod rząd z jednym użytkownikem ) logicznie nie jest to realne żeby mieć aż takiego pecha i ciekawi mnie jedna sprawa, słyszałem że można zmieniać rzuty kostką na chińczyku za pomoca jakiegoś specjalnego programu… czy zna ktoś jakiś taki program ewentualnie wie jak zablokować go innemu graczowi który nie potrafi się pogodzić z przegraną i oszukuje ?? z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam
Proszę zmienić temat postu na konkretny ,opcja zmień i popraw.JNJN
:hmmm: nigdy nie słyszałem o czymś takim.
Wiem, że można sprawdzić jaką użytkownik ma passe jeśli będzie non stop wygrywał to albo naprawdę jest szczęściarzem lub dobrym graczem albo coś w tym jest.
Dodaj go do swoich kontaktów w kurniku i śledz uważnie jego dokonania w Chińczyku.
A jak będziesz znał już nazwę tego programu i będziesz miał dowody na to że go używa zgłoś to kurnikowym adminom.
Jeżeli możesz to podaj mi jego nick i zobaczymy jak mi pójdzie gra :lol:
na oszustów nie ma mocnych podobno są jakieś takie programy nawet na allegro ludzie sprzedawali
sam często gram w PANA ale tam cześciej sie trafia “PARKA” niż jak ktoś gra programem
graj dla przyjemności a nie dloa punktow
jesli potrafisz przegrać z honorem to WYGRAŁEŚ
pozdro