Kursor myszki działa nieprecyzyjnie

Napisze wam o swoim problemie. Z 2 miesiace temu zakupiłem myszkę optyczną za 20 zł e5 CLASSIC OPTICAL MOUSE. Problem tkwi w tym, że kursor tej myszki jest strasznie nie precyzyjny, są momenty zę myszka lata jak chce np. ja daje do góry a kursor odrazu idzie na dół. Raz chodzi dobrze, a innym razem wariuje. Oddałem ją do serwisu przyjeli, dali nową i co znowu to samo! !!

Napiszcie mi czy ta myszka e5 to tak wielkie gó… że nie idzie normalnie poruszać sie po ekranie, czy to serwis może mnie zrobił w jajo??

PS. Wczesniej korzystalem z myszy kulkowej równierz pod PS/2 ale takiej sytuacji nigdy nie było, a zmieniłęm ją bo już troszke ocięzale działała.

Dawć ją znowu na serwis, dodam ze jak trafie dzień to działa w ‘‘miare’’ ale trafia sie momenty ze nie idzie wytrzymać.

a jak teraz podłączysz inną myszkę to działa poprawnie?

No cóz podłaczyłem swoją starą A4 i muszka działa troszke wolniej ale precyzje ma!! Nie lata jak tamta momentami.

a nie lepiej kupić nową?

no tak ale wydaje mi się ze jak produkt jest w sklepie to powinien spelniac przynajmniej podstawowe normy, czyli normalne poruszanie sie kursora, Chyba że ten wymóg na myszkę za 20 zł jest nieosiagalny…

No cóz chyab oddam ją jeszcze raz na serwis.

Proszę zmienić tytuł swojego tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku icon_edit.gif