50 minut temu grałem w grę i nagle myszka zaczęła mi sama klikać później kursor zaczol jeździć w dół a później klikać i przesuwać w prawo narazie wyłączyłem komputer i spróbuję go za 2 godziny włączyć i może przejdzie skanowalem komputer malwarebytes wykryło wirusa i usunąłem go a problem nadal występuje myszka Roccat kain 100 to nie problem myszki bo gdy ja odłączam to nadal dzieje się to samo system operacyjny Windows 10
Pierwsze: co ten temat robi w dziale Windows Mobile?
Czy ten twój Windows 10 pracuje na procesorze ARM stąd tak lekkomyślny dobór kategorii? Windows CE w edycji 10 to też pewnie nie jest (od 2013 wisi na wersji 8 jak dawny Windows 8 z 2012).
Spróbuj zrobić mimo wszystko raport z FRST najwyżej eksperci powiedzą, że to błąd „błęda” błędem pogania i trzeba poszukać skanera który nie ma problemu z architekturą ARM.
Raport obowiązkowy - Farbar Recovery Scan Tool
Być może jakieś aktywne resztki wykryje RogueKiller Anti Malware | Free Virus Cleaner Download • Adlice Software (niby zaleca się włączyć moduł bezsygnaturowy MaIPE (BETA)), przyda się pewnie raport co wywalił lub wsadził do kwarantanny MBAM.
Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.