Czy ktoś z Was zna model oryginalnej ładowarki, która ładuje prądem 300-700mAh (im mniej tym lepiej) i ma możliwość odpinania kabla USB ?
Mogę sam poszukać, ale w zalewie ładowarek lepiej się poradzić.
Czy ktoś z Was zna model oryginalnej ładowarki, która ładuje prądem 300-700mAh (im mniej tym lepiej) i ma możliwość odpinania kabla USB ?
Mogę sam poszukać, ale w zalewie ładowarek lepiej się poradzić.
Z nie “no-name” na szybko znalazłem taką http://allegro.pl/uniwersalna-ladowarka-sieciowa-zte-5v-700ma-usb-i6928660097.html
Przecież to jest mała bomba… Za 6zł z miesięczną gwarancją :-o
Nigdy nie widziałem ładowarki USB poniżej 500 mAh.
Tu masz firmową Huawei 550 mAh, ale kabel musisz mieć swój:
A nie pasuje Ci ładowarka, która sama wykrywa jaki prąd jets potrzebny i z nim ładuje? Np. od Lomatie?
@mis456 niestety, ale takie ładowarki zazwyczaj ładują maksymalną prędkością jaka jest w stanie pociągnąć smartfon.
Huawei P10 ma oryginalną ładowarkę z 3poziomami mAh, tel zawsze ładuje się tym największym prądem, co negatywnie może odbić się na ilość cykli ładowania.
Dlatego poszukuję coś co będzie oryginalne i solidnie wykonany, bo te tanie co np: @sensu podał są strasznej jakości (zazwyczaj).
Z doświadczenia wiem, że tanie = kiepskie, a takie ładowarki za >10zł to tandeta, niby oryginalne…
Ładowarka potrzebna mi do ładowania telefonu przez noc, niech się powoli ładuje.
@sensu ja kiedyś widziałem ładowarkę 350mAh
No to kup najzwyklejszą ładowarę (dobrej firmy, np. blitzwolf), która ma dwa porty - używaj portu zwykłego bez QC i tyle.
Nie zmieniaj ładowarki, zmień kabel USB na dłuższy i cieńszy.
Zaczynam się obawiać o Twoją logikę - czy jak Twój komputer wymaga stałego 400W i zamontujesz mu zasilacz 350W, to znaczy, że komputer zacznie pobierać 350W? Zlituj się Oddziel proszę ‘inteligentne’ ładowarki QC z kanałami komunikacji (o tym jakie mają podać napięcie itd.) od standardowego ‘zasilacza’ 5V, któremu wystarczy “plus i minus”.