Lagi w lolu pomimo normalnego pingu oraz dużych fps


(Amcio111) #1

Witam! Mam problem ponieważ nie mam pingu, fpsy nie spadają a czasem przycina i nie mam już pojęcia co to może być. Skan z OTL: 

 

http://wklej.org/id/1795370/

Extras: http://wklej.org/id/1795371/


(Acorus) #2

http://forum.dobreprogramy.pl/farbar-recovery-scan-tool-raport-obowiązkowy-t478727/


(Amcio111) #3

http://wklej.org/id/1796663/

http://wklej.org/id/1796669/

http://wklej.org/id/1796670/


(Acorus) #4

Otwórz notatnik systemowy i wklej:

HKLM\...\Run: [RTHDVCPL] = C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe [13513288 2013-03-29] (Realtek Semiconductor)
HKU\S-1-5-21-1426470697-2553173128-1611791187-1000\...\Run: [ASRock A-Tuning] = [X]
HKU\S-1-5-21-1426470697-2553173128-1611791187-1000\...\Run: [AdobeBridge] = [X]
CHR HKU\S-1-5-21-1426470697-2553173128-1611791187-1000\SOFTWARE\Google\Chrome\Extensions\...\Chrome\Extension: [bknbnapaddjdnbilpmlacdkjdkjmbjhd] - hxxp://clients2.google.com/service/update2/crx
CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [bknbnapaddjdnbilpmlacdkjdkjmbjhd] - hxxp://clients2.google.com/service/update2/crx
S3 cpuz136; \\C:\Windows\TEMP\cpuz136\cpuz136_x64.sys [X]
S3 NTIOLib_1_0_4; \\D:\Program Files (x86)\MSI\Live Update 5\NTIOLib_X64.sys [X]
S3 Synth3dVsc; System32\drivers\synth3dvsc.sys [X]
S3 tsusbhub; system32\drivers\tsusbhub.sys [X]
S3 VGPU; System32\drivers\rdvgkmd.sys [X]
S1 wafd_vt_1_10_0_20; system32\drivers\wafd_vt_1_10_0_20.sys [X]
EmptyTemp:

Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST w tym samym folderze.