Ktoś może polecić jakąś lampkę owadobójczą ? Spory wybór w sieci, tylko która najlepsza do 50zł ?
Chcę coś w miarę małego (nie te sklepowe na dwie świetlówki), najlepiej aby mocno nie świeciło.
Ktoś może polecić jakąś lampkę owadobójczą ? Spory wybór w sieci, tylko która najlepsza do 50zł ?
Chcę coś w miarę małego (nie te sklepowe na dwie świetlówki), najlepiej aby mocno nie świeciło.
Do domu?? Nie lepiej siatke na moskitiery w okno?
Mam siatkę na małym oknie, ale teraz remontują blok i mi zakryli okno folią… Więc muszę otwierać duże okno bo tam nie ma siatki więc folia jest bezpośrednio na ramie okna.
To może lep na muchy? Tym bardziej że to tymczasowe rozwiązanie na czas remontu i dopóki temperatury nie spadną do tych kilku stopni (już niedługo).
Większość lamp to chińczyki i w zasadzie nic je nie różni, tylko brand firmy sprzedającej. Cokolwiek wybierzesz, wybierzesz to samo.
Moja też brzydko wygląda jak marudzi.
Co do lampy - ja tylko tak podpowiem, że to… przyciąga owady z zewnątrz. Będziesz miał jeszcze więcej w mieszkaniu, niż bez tego a nie wszystkie się zabiją. Kolejna sprawa, że lampa daje coś ‘niefajny’ kolor światła. Lampa jest fajna w ogrodzie, żeby odsunąć owady od grilujących, czy w sklepie mięsnym.
To pytanie, czy lampki led dają takie samo “przyciąganie” do siebie jak świetlówki ?
Te lampy nic nie dają, a na pewno nie te za 50 zł. Miałem taką kiedyś i w niczym nie pomagała.
Jak to nic - ściągają komary i ćmy z całej okolicy
No tak, racja