Hejka
posiadam blueconnect internet z modemem bezprzewodowym podłączony do laptopa czy jest jakaś szansa aby udostępnić internet z mojego komputera na drugie urządzenie-tj na konsole do gier? czy muszę dokupić jakiś router ?
Hejka
posiadam blueconnect internet z modemem bezprzewodowym podłączony do laptopa czy jest jakaś szansa aby udostępnić internet z mojego komputera na drugie urządzenie-tj na konsole do gier? czy muszę dokupić jakiś router ?
lub
I po problemie.
Lub po prostu podłączasz urządzenie do laptopa kablem sieciowym (potrzebujesz kabel krosowany) i włączasz udostępnianie połączenia sieciowego na połączeniu modemowym.
To urzadzenie to PS VITA dlatego nie mogę podłączyć kablem próbowałem sposób Kota_Ciapucha
i mi nie wychodzi.
A czy np gdybym kupił router bezprzewodowy to mógłbym dać internet blueconnect z laptopa na vite? vita ma wbudowany modem 3g ma połączenie z internetem jednak nie można gier ściagać bo jest limit na pliki max 20mb
Możesz, ale to może lepiej kup od razu router z modem 3G lub ze złączem USB z możliwością podłączenia modemu. Ten limit, to gdzie masz?
Limit jest w konsoli PS VITA,że można pobierać pliki przez 3G tylko o pojemności 20mb,a bez limitu można pobierać tylko przez WI FI.(konsola musi łączyc się z internetem przez Wi fi)
a ten router z modmem 3G jak działa ? wkładam do niego karte sim z blueconnecta i wtedy konsola wyłapie sygnał wi fi z tego routera i będę mógł pobierać gry ? na 100% pomoże mi ten router 3g?
Tak właśnie to działa.
Jeśli potrzebujesz WiFi , to powinno pomóc, skoro na Wifi nie ma limitów. Tej łatki (patch) nie można pobrać, np. na komputerze i przekopiować na konsolę?
Dziękuję za pomoc,teraz pozostaje mi kupić router natomiast co do kopiowania na konsole to raczej nie da się albo ja nie potrafię bo nie widzę takiej mozliwości.Myslę,że router załatwi sprawe