Poszukuję najlepszego modelu laptopa w przedziale cenowym 500-600PLN do którego i tak dołożę dysk SSD
Laptop będzie służył do korzystania z internetu, jakiś excel. Nie będzie służył do gier ani do magazynowania danych. Chodzi oto aby płynnie chodził (oczywiście jak na możliwości w tym budżecie) Zależy mi na Full HD jeżeli będzie taka możliwość i dobrym ekranie
Oj Full HD będzie wybitnie cięzko znaleźć takim budżecie, szkoda też brać jakąś mocno zmęczoną używkę. Przesyłam 2 propozycję outletów Della LINK, obydwa z systemami + gwarancją 24 msc. Matowe matryce HD, procki i5-2520M, 4 GB RAM. E6220 nieco droższy, ale ma już wbudowany SSD. Nie wiem czy masz już kupiony czy nie, jeśli nie to fajna opcja.
Nie zgodzę się. W używanym laptopie za grosze dysk SSD może być piętą achillesową Na pewno będzie tam najtańszy możliwy model, do tego nie wiadomo z jakim przebiegiem. Moim zdaniem lepiej dokupić samemu, nawet najtańszy, ale z gwarancją.
@superbike08 Może coś takiego: DELL E5520 Faktura VAT, 6 miesięcy gwarancji, matryca FHD 15,6’’, aluminiowa obudowa, kostkę RAM ew. dołożysz, jeśli uznasz, że jest za mało.