Laptop do domu

Integra Intela, o grach można zapomnieć;)

Ten już lepszy :slight_smile:
Najlepiej wypisz sobie w co chcesz grać, co chcesz robić, bo tak się kręcimy w kółeczko :wink:

Nie wybieraj laptopa dla siebie tylko dla twórcy tematu, na razie nie było słowa, że ma służyć do gier.

Pasjans, saper :wink:
Etap gier mam już dawno za sobą.

Brak specyfikacji był, teraz wiemy, że:

No to w sumie możesz wybrać dowolny :wink: Jak do takich rzeczy, to i i3 by starczyła. Może wiec lepiej w 17 cali popatrzyć?

To że nie będę grać to nie znaczy, że chce kupic byle co. Gdybym byla maniakiem gier to celowalabym w x-box albo ps :wink:

Laptopy są już tak dopracowane że trudno kupić byle co tylko możesz kupić coś opłacalnego lub nieopłacalnego .Pod względem jakości to producenci starają się je robić dobrze bo jest tak że jedna wpadka może firmie mocno zaszkodzić wizerunkowo i finansowo.Ostatnio firma HP miała problem ze szpiegującym oprogramowaniem więc HP bym nie kupował.Ten Acer będzie dobry co ci podałęm w linku i opłacalny ,wiem że nie grasz ale jednak liczy sie wydajność.

Dalej są to modele gorzej wyposażone i wykonane od tych co podałem w tym poście

No to masz problem:)

• Twój budżet jest za duży na zakup komputera “do internetu”, “do worda” i “pasjansa”

Oznacza to że kupisz przepłacony badziew lub komputer z grafiką zewnętrzna której w życiu nie uzyjesz, bo nie grasz w gry :wink:

• Musisz sama zadecydować, ale masz bardzo sprzeczne wymagania. Z jednej strony i5 do niegrania (zwykle to już z kartami chodzi), z drugiej napęd dvd, którego nie montuje się by oszczędzić wagę/baterię (można na usb za 50zł kupić haha).

Polecę w takim razie z czystym sumieniem laptopa, którego niedawno kupiłem żonie (jej jest w wersji bez systemu i dysku dodatkowego 1TB). Jest zachwycona, bo czas uruchomienia komputera wraz z przeglądarką Internetową zajmuje około minuty. Stosuje do Internetu, oglądania seriali i pakietu MS Office.

Ok. Dzieki za podpowiedzi.
W oko wpadly mi dwa.

Pierwotnie chcialam cos z Dell, ale wszystko co mnie interesuje z tej marki jest poza budżetem.

Od strony technicznej, to sa one identyczne :wink:
Procek jest ok, starczy na kilka lat. Natomiast jak wejdą jakieś filmy 3d w goglach wirtualnych, to na nim nie obejrzysz na 100% :wink:

W goglach wirtualnych powiadasz :thinking:
Hehehe… a tak na poważnie, to czy jest jakas różnica między markami tych komputerów skoro bebechy sa takie same?

Nie są identyczne. Matebook jest zdecydowanie lepiej wykonanie i wyposażony.

Zresztą opis jest w moim poście.

Tak i ma szansę zostać królikiem doświadczalnym urządzenia, które niedawno wyszło na rynek. Ja bym przez najbliższe 2 lata nie kupił dopóki nie okaże się czy Huawei potrafi robić laptopy i się nie sypią.

Jak by taki sprzęt potrzebował w tej cenie chętnie bym został tym królikiem doświadczalnym.