Mi takie ułożenie portów nie pasuje. Jak będę chciał podłączyć dysk zewnętrzny niestety z usb 2.0 to nie mam portów obok siebie, żeby starczyło.
Biorę 15.6 cala. Mam netbooka 14.1 i powiem szczerze, że do grania będzie wygodniejsza większa matryca. Filmy będzie się wygodniej oglądać :).
Dalej trochę nie rozumiem, co w tym modelu nie odpowiada.
Legion jest spoko ale nie podoba mi się rozwalenie portów na tył. Pisałem o tym. Po za tym nie wiem jak to z tym wbudowanym Ramem. Jak padnie to będzie problem, no chyba, że jest to 3 slot na ram i da się wymienić to ok. Twoim zdaniem Legion lepszy jeśli tak to jakie plus i minusy posiada ten laptop?
Porty z tyłu były często używane w starszych modelach biznesowych, ja osobiście mam model z portami na bok choć osobiście wolałbym porty z tyłu.
Model nie ma wbudowanego ram. Możesz rozbudować maksymalnie do 32 GB.
“Ilość gniazd pamięci(ogółem / wolne) 2/0” na pewno nie jest wbudowany?
Ma dwa wolne ruchome sloty. W wersji z 16 GB posiada 2 kości ram po 8 GB. Możesz je wymienić na 2 kości po 16 GB choć do gier to zbędne. 16 GB jest aktualnie przyszłościowe.
Zobacz ten Acer Helios 300 z kodem helios300-800 jest 800 zł taniej Super oferta
- Intel Core i7-8750H (6 rdzeni, od 2.20 GHz do 4.10 GHz, 9 MB cache)
- 16 GB (SO-DIMM DDR4, 2666MHz)
- 1920 x 1080 (FullHD)
- Podświetlana klawiatura
- NVIDIA GeForce GTX 1060
Gdyby był za 3900 zł to byłaby super oferta - tak to jest w zasadzie normalna oferta
Na 17?