Poszukuję laptopa do 2800 (a najlepiej poniżej tej kasy). Laptop będzie służył do neta, biura i niezbyt wymagające gry (na GeForce FX 5200 i Celeronie 900 MHz dość dobrze działały) Mam pewne wymagania:
matryca 15’’ lub najlepiej 17’’
dwurdzeniowy procesor AMD lub Intel
karta graficzna do niezbyt wymagających gier
pamięć min. 2GB i min. 160 GB dysku
niemusi bateria trzymać 3 h, ale min. 1h
najlepiej, aby był markowy, ale niemoże być to laptop IBM Lenovo i Dell (jakoś nietrawie tych marek)
na laptopie OBOWIĄZKOWO ma działać Vista Home Premium, a najlepiej aby była już zainstalowana
Znalazłem takie modele:
15’’:
Asus M51KR-AS006C
HP Pavilion dv6840ew
Toshiba Satellite A300-149
Samsung R60 plus
LG E500-V.APRAY
17’’:
Samsung R700
HP Pavilion dv9760ed TL-60
Toshiba Satellite L350D-10Z
I odrazu miałbym prośbę, abyście polecili urządzenie wielofunkcyjne. Chciałbym, aby że tak powiem “mało i tanio żarła” Skaner najlepiej, aby był jak najlepszy. Najlepiej, aby miała kolorowy wyświetlacz oraz, żeby można było łączyć się z tym urządzeniem bezprzewodowo (bluetooth, WiFi) /nieobowiązkowe/. Mogę na nią wydać tak ze 350 zł. ajlepiej, aby niebyło to HP
A czy ten laptop nie ma tak powiem “za słabego” procesorka? Bo widziałem już laptopy , w którym procek miał częstotliwość 2,1 MHz. Widzę, że ma dobrą kartę graficzną jak na laptopa, ale potrzebuję też laptopa do kodowania filmów.
Odnośnie tych urządzeń wielofunkcyjnych to które są bardziej tańsze pod względem ekonomicznym, bo jak pamiętam to Canon miał małą pojemność tuszy i drogo taka “imprezka” wycodziła