Witam, poszukuję laptopa zarówno by móc na nim pracować jak i pograć w miarę płynnie w gry. Widziałem kilka tematów o podobnej tematyce i sugerowane laptopy jednak chciałem się dopytać o grafikę. W kilku laptopach sugerowanych były karty geforce 820/840m a z tego co się rozglądałem nie są one najwyższych lotów w porównaniu np z opcją 740m. Jeśli się mylę to proszę mnie skorygować.
GT840 będzie trochę wydajniejsza niż GT740. Warto dorzucić do Lenovo Y50-70 / Y510P, ale jeśli masz ograniczony budżet do 2800 to mam propozycję w postaci ASUSA X550LN z i7 ulv i GT840:
Który zrobi znaczną różnicę - system jak i aplikacje będą działały sporo szybciej. Usługę montażu SSD jak i wysyłkę dostaniesz gratis po wpisaniu kodu rabatowego, który wysyłam na PW.
Ufolec - na razie nie, nie jestem kompletnie w temacie więc póki co zostaję przy standardowych laptopach ^^
Dzięki za ofertę Asusa. Problem z nim oraz Acerami jest taki, że ich serwisy internetowe nie dystrybuują sterowników do windowsa 7 (a takiego będę instalował).